هو اتی منم یه شماره دارم مخش میکنی؟؟؟(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
هو اتی منم یه شماره دارم مخش میکنی؟؟؟(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجایی شما؟
فقط اگه اسمشو بلد بودی حل بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منشی منشیا آی حنا
گودی گودیا آی حنا
نامه دادنا آی حنا
عطر دادنا آی حنا
دلبر بلا ، 30 دادما ، ناز کشیدما
منشی بلا ، تو رو به خدا ، بده یه ندا آی حنا
(sm2)
ایول بالاخره درست شد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرف نداره (sm2) من برم ملودی و تنظیمش رو بسازم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیشابور (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بفرست تا برات اوکی کنم (sm2)نقل قول:
گیتارش با من (sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن بدبخت بیاد ببینه انقدر صحبتش اینجاس خودش دلش میسوزه میزنگه بهش(sm2)
منم دست میزنم!!!(sm2)نقل قول: