این سایه اگر چه امروز کوچند
فردا تورا کنار دیوار میکشند ... (sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
این سایه اگر چه امروز کوچند
فردا تورا کنار دیوار میکشند ... (sm172)
من تازه ساعت 2 رایگانم شروع میشه .. (sm81)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب فول slipknot هم بگیرم... (sm118)(sm118)
این سر به دارها از سر ها بریده اند
داری برای خان و سردار میکشند ... (sm172)
(sm27)
این میرزا رضا ها لبخند میزنند
شش لول سوی شاه قاجار میکشند ... (sm50)
طوطی غمین نشسته که قنّاد می رود
شیرین دلش گرفته که فرهاد می رود
چرخد زمان که یاد عزیزان مکن ولی
عمــر عزیز هم مگر از یــاد می رود
سرو و سمن گــرفتــه سرِ ره ز باغبــان
کان سایه بین که از سر شمشاد می رود
ایــن انس و الفتی که بود حاصل حیــات
خود خرمن گلی است که بر باد می رود
روزی بهم رسیدن و روزی جدا شدن
دادی نــرفتــه نــوبــت بیداد مــی رود
بر هر شکنج طرّه اش آویز چشم و دل
این سرو نـاز بین که چه آزاد می رود
نوشادی است و آمد و با عاشقان خود
نوشی چشاند و باز به نوشاد می رود
فریاد عاشقان همه گو در گلو شکن
هرچند کار عشق ز فریاد مـی رود
گرد غمش به اشک فرو شوی، شهریار
وانگــاه شاد بــاش کــه دلشــاد می رود ... (sm50)
شهریار ...
(sm27)
امروز رفتم قرص آلپرازولام بخرم هر داروخونه ای رفتم ندادن گفتن باید نسخه داشته باشی حتی بعضی هاشون الکی میگفتن نداریم رفتم کلینیک یه نسخه گرفتم زدم تو صورت داروخونه یه بسته کامل 100 تایی گرفتم خوش وخرم (sm2)
منگت میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطور باید بری به دکتره بگی تو نسخه بنویس .. (sm2)پیش کدوم دکتر باید بری .. ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه همون وقت دانلودش کن 3 دقیقه دانلوده، من بیدارم تا 4 الی 5 تا با هم ببینیم. فقط دانلود که شد خبرم کن با هم پلی کنیما (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm1)
کار دلم صبوریه.. (sm50)(sm50)
همیشه این وقت شب میرسه سرم میگیره درد (sm74)
شاید سرطان گرفتم و بمیرم خودم خبر ندارم (sm50)
واسه من بهترینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دکتر کلینیک رفتم دکتر عمومی ! به دروغ متوصل شدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترفندشو به منم بگو منم میخوام یه ورق میخوام بگیرم ترامادول .. (sm2)متخصص چی باید بری ..نقل قول:
کلینیک بیمه بود ؟ مینویسن برات .. رایگانه ؟
دیوث 100 تا برا چت بود (sm25)(sm35)نقل قول:
من از الکی گفتم واسه مادرم میخوام رو نسخه اسم اونو نوشت !نقل قول:
ترامادول نمینویسه دیوث (sm2)
دیگه چند وقتی راحتم (sm120)نقل قول:
تو گفتی ترا بنویس ؟ (sm2)یعنی منم برم نمیدن ترا ؟ (sm51) پس اگه اینجوری باشه داروخونه واسه چی میاره ؟ حتما باید دکتر متخصص تشخیص بده بعد برات بنویسه (sm120)نقل قول:
قشنگ دیگه خوابت میگیره (sm2)نقل قول:
من ترامادول اصلن نخوردم تاحالا (sm120)نقل قول:
عین یک نوزاد 6 ماه میخوابی (sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس از کجا میدونی که نمیدن حتما پرسیدی (sm2)نقل قول:
2 شد بزن بره (sm50)
دکتر از راه رسید (sm167)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا بخواب عزیزم تا یه آمپول بزنم بت (sm167) (sm30)نقل قول:
دختر کوچولو برو بخاب.
(sm167)توام بخواب یه آمپول بزنم (sm167) تا اون دماغت یه خورده جمع بشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیرم تو نقطه های آواتارت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دختر بی ادب برو لالا
(sm2)چیه جانم ... (sm167)نقل قول:
کسی منو صدا زد (sm167)
جوانان عزیزم بدون تجویز من دارو های خطر ناک مصرف نکنید بیایید پیش من داروی گیاهی براتون درست میکنم (sm167)
دکتر چش قشنگ قربان اون سیبیلای قشنگت بشم یه 2 ورق واسه من و رسول منشی ترامادول تجویز کن (sm2)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
خطر داره جانم(sm167) امکان داره برام مشکل درست شه اگه لو برم پروانه طبابتمو باطل میکنن اونوقت چطور خرج زن و بچه مو بدم جانم (sm167)نقل قول:
Still Alice 2014
این فیلم کابوسِ 02 سالِ اخیرِ من بود . (sm81)
حال کردم . (sm50)