من فک کردم میدونی اخه همون موقه که کاور اومد گفتیم توام بودی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من فک کردم میدونی اخه همون موقه که کاور اومد گفتیم توام بودی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اشترم خیلی خنگی چرا فک کردی عکس اونو زدن
عکس بانو اسپاکو هستش (sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی احساس میکنم یه جوری شدی (sm2)
حس آهنگو پروندین باو(sm2)
تنظیم ریده ..ملودی ریده تر
زر نزن ، خوبه لاقل واسه تی وی خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا باس تماس بگیرن با تی وی بگن دوباره میکس کنین صدا ریده اصن نمیاد
و اما بهروز کچل(sm120)چون دید دیگه نمیتونه خودشو بالا بکشه تو اکوستیک رفته طرف الکترونیک زین پس ایشون در رده تنظیم کنندگان الکترونیک جا میگیرن
روضه خونی می کنه
اصلا خوب نبود(sm98)
برم به موزن بگم چی گفتی ! (sm2)نقل قول:
ریده ..چه برای تی وی چه برای گوز ...نخونه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیش بازی بارسلونا - رئال مادرید؛ عشق، نفرت، آدرنالین یا پدید ه ای به نام ال گِرن کلاسیکو (sm120)
نقل قول:
(sm10)
حاجی یه نفس بگیر خونسردی تو حفظ کن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لباس نو ام واسه تی وی بود چه ربطی داره(sm98)اقا میگیم تی وی تنظیم و خراب میکنه نمیتوست یه ملودی خوب بزاره
(sm2)من فک نمیکردم اشترمم تو کف مامان پوپر باشه
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینه باس بزنیم با این آهنگ
آرشیو
(sm30)
دوره بازار خرمشهر تموم شده دیگه بخوای قر و فر بیاد براتون ، اون انرژی رو که میخوای بذاره هم برا تی وی یه ملودی در حد پارو بره هم همون بهتر نذاره ، البوم رو جم کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30) آره امیر ؟؟نقل قول:
خوب نبود.انگار کلا دو روز وقت گذاشته باشن.در کل وقتی اسم صداو سیما اومد حدس میزدم زیاد چنگی به دل نزنه.
چه ربطی داره البوم تک تراک تیتراژ همه جز کارنامه محسنه نمیتونه خوب بسازه قبول نکنه تا نرینه به کارنامشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا محسن دیگه رو ملودی تمرکز نمیکنه پارو ام تنظیم محور بود ملته ایرانم با ملودی ارتباط برقرار میکنن
نگرفتی چی میگم میگم برای این تی وی همین اهنگ هم خیلی هم خوبه ، بخواد انرژی و وخت بذاره یه چی در حد پارو بده به این تی وی همون بهتر به جاش رو کارای البوم کار کنه ... این کار هم مناسبتی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به جان تو بانو نخورده مست بی هوشم (sm118)
تو نگرفتی من میگم خب قبول نمیکرد یه جا وایمیسادیم البوم بیاد مجبور بودنقل قول:
این ملودی رو میداد سلیم موذن زاده یه نوحه میذاشت روش میخوند خیلی نوحه ی ماندگاری میشد(sm30)
برا چی قبول نمیکرد مگه بده ؟؟؟ خیلی هم کار خوبیه ، عالی نباشه خوبه ، نریده کهنقل قول:
تمام روحمو برای دیدنت به خونه میکشید
یا نمیدونی اهنگ مناسبتی چیه یا داری شوخی میکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط meysam68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ضبط شده شو دارید بدون تگ؟(sm74)(sm81)
سینجول براش بذارنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed_Deltang [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با خواب مقایسه کنی ریده مگه اینکه داری با حراج مقایسه میکنی(sm98)قبول کنید ریده حالا انگار ما دشمنه محسنیمنقل قول:
شوخی میکنم.خیلی آهنگ قشنگیه فقط صفاریان ریده.نقل قول:
Old Money(sm50)
یه چیزی خود برنامه ش چیجوری بود ..
تیتراژ تموم شد خاموش کردم ..