کامران تفتی - پرواز روی بام تهران ... (sm88)
نمایش نسخه قابل چاپ
کامران تفتی - پرواز روی بام تهران ... (sm88)
اینو خیلی دوست دارم .. (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوق العاده زیباست آلبومشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سی دی اورجینال کامران تفتی گیر نیومد (sm178)
منم گیر نیاوردم (sm54)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره خیلی قشنگه هر وقت میزارم تا یه ساعت پشت سر هم تکرار میشه فقط لعنتی سیدی ش گیر نمیاد تموم شد (sm74)
50 هزار تا بیشتر چاپ نشد (sm1)
بچه های تهران یه تکون بِدن گیر میاد (sm59)
این شاتل م واسه تو نت بشو نیست، برگرد به مخابرات خیلی خوب شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین الان
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کامران مردانه اسکرین نده بیشتر عذابم میدی .. (sm81)
(sm2)پاک کن دیوث خرنتی (sm178)
اشتباه کردی باید یه خط دیگه میگرفتی با یه خط سایت هارو باز میکردی با یه خط هم دانلود میکردی من الان خونه هر چی میخوام پیدا میکنم مغازه دانلود میکنم
من به رفیقم گفتم رفته بود ولیعصر و انقلاب که دیگه مرکزشه تموم کرده بودن ... (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)والا من خر شانس نیستم به خدا (sm2)خودمم موندم چجوری سرعتم اینقد خوب شده (sm120) تا دو هفته پیش همش 400 الی 600 بودنقل قول:
اینجوری چه فرقی داره خب .. بازم همین سرعتو داره ..نقل قول:
من گفتم خرشانس ؟ گفتم خرنت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
عنقلاب نمی خواست بره !
از سه تا دکه می پرسید ! اولی هیچی . دومین دکه می گفت : چند تا می خوای !؟ (sm2)
همون مخابرات سرعت بالاتر میگرفتی واسه دانلودنقل قول:
روزبهانی هم حذف شد(sm172)تف(sm172)
چه راحت بد شدینقل قول:
از کنارم رد شدی(sm120)
با یه اختلاف (sm74)
ماهیت هر دو کلمه همون خر شانس رو میرسونه (sm120)نقل قول:
آخه هر شهری یه جور سرعت ارائه میده .. اینجا 400 بود سرعت دانلودش .. 1 تا 7 هم که رایگان بوئد بعضی از شبا میشد 60 تانقل قول:
ازین اواخرم که دیگه میشد 20 کیلوبایت تا صبح که اسکرین میذاشتم (sm3)
المپیک واسه ایران فقط ک...اندوم داره از مدال خبری نیست
ببین یه کاری کن (sm2)زودتر زن بگیر بیا اصفهان (sm2)حداقل سرعتت خوب شه (sm30)نقل قول:
اونوقت هم یه مشکل دیگه دارم .. نیستم که دانلود کنم یا بخوام شب هم برگردم خسته میگیرم میخوابم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Suicide.Squad.2016.CAM.Ganool(sm27)
میگم بیا اصفهان خونه بگیر همونجا بمونی (sm2)میگی میخوام شب برم کرمانشاه (sm2)نقل قول:
به خطر دیوث گفتم یه کاری برام جور کن بیام اصفهان .. (sm81)
دیوث بهانه آورد یه چی بلغور کرد تحویلم داد (sm2)
یا منظورت این بود که از سر کار میایی خسته ای (sm120) واضح بگو
آره دیگه مغزفندقی (sm2)نقل قول:
نقل قول:
من الان خونه 128 مخابرات دارم سرعت دانلودم صبح تا قبل از 10 میرسه به 300 ولی تو طول روز تو 50 پرسه میزنه - تو مغازه شاتل دارم سرعت دانلود نزدیک 1 مگ راحت میزارم واسه دانلود هر چی میخوام
چقد بد بود روزبهانی (sm3)
کار (sm74) لامصب هیچ کجا الان کار نیست خیالت تخت . چرا کارگری هست (sm2)میری (sm2)نقل قول:
تو اول گفتی مخابرات اینجا سرعتم زیاده که .. 700 تا میره الان میگی 300 (sm120)
بستگی داره یه سری روزا از یه مگ هم بیشتر میشهنقل قول:
په فکر کردی من دنبال اینم که بشینم پشت میز ؟! (sm74) نه باو ما به همون کارگری هم راضی هستیم منتها نیست .. (sm74)نقل قول:
نه کارگری خر حمالی بری وردست بنا پاره بشی(sm2)
کرمانشاه حیف اینجا کاربر نیست که این حرف منو تایید کنه ..
اینجا انگاری خاک مرده پاشیدن رو همه جا کار اصن نیست بیکاری تو همه جا بیداد میکنه اینجا دیگه از همه جا بدتر .. فقط در یه صورت میتونی یه کار نسبتا خوب گیرت بیاد .. باید پارتی داشته باشی (sm172)
هر 3تا راند رو با ی اختلاف(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درکت میکنم (sm50)نقل قول:
لش بود کلا.. انگار چند تا مسابقه پشت هم داده باشه(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سری قبل هم یوسف کرمی اینجوری بود