البته از دو سه سال پیش که گفتن شادمهر میخواد تغییر کنه همه و خودم امیدوار شدیم ولی این دیگه اسمش تغییر نیست ... همون سبک خودش رو بخونه مزخرف هم باشه اشکالی نداره بالاخره میگیم دورانش تموم شده و این حرفا ...
نمایش نسخه قابل چاپ
البته از دو سه سال پیش که گفتن شادمهر میخواد تغییر کنه همه و خودم امیدوار شدیم ولی این دیگه اسمش تغییر نیست ... همون سبک خودش رو بخونه مزخرف هم باشه اشکالی نداره بالاخره میگیم دورانش تموم شده و این حرفا ...
من اون شادمهری که از نزدیک دیدم میشه بهش امیدوار بود علیرغم حجمه ها ... کافیه بری کنسرتش ببینی که شادمهر اگه صداشو از دست داده و ردپاش تو تنظیم های ارکستر دیده میشه شک نکنید ... شادمهر هنوزم بخواد میتونه حرفی برای گفتن داشته باشه ... من تا قبلش میگفتم شادمهر تموم شده ازش ناامید شده بودم ... فقط اگه میخواد تغییر کنه باید هر آهنگی رو نخونه ...
شادمهر باید از پیله اون دو تا آلبوم دربیاد ... دوباره بره سراغ سبک خودش ... الان جوری شده من مخاطب باید انتخاب کنم بین مزخرف و مزخرف تر ...
یاد ممر افتادم... کیونش معروف بود تو انجمن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه وارد دهه پنجم زندگی شدی (sm120)
مالزی چه خبر بود؟ تفریحی رفتی یا سر رییس شیکم گنده رو کردی زیراب رفتی سفر کاری و سیاحتی(sm120)
گوگوش اخرش چی شد که مافیاش بگا رفت؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تکتیر(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسی کذاب معروفه (حالا خودم اسمشو گذاشتما(sm30))
حالا جدا از شوخی و اینکه خودش تنبل شده اهنگ نمیسازه، باید قبول کنیم صداش دیگه نمیکشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چند تا اهنگ اخر صداش از کیونش در میومد، انگار یک دنگ از حنجره ش باقی مونده
ناله میکنه
آره ممر ...(sm74)(sm120) اونم فک کنم کار رضا آریان بود ...(sm2)نمیدونم کدوم آهنگ بود تونل کندوان کیون ممره ...(sm25)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وارد شدم هنوز نشدم ...(sm120)
سفر کاری ...(sm120) همش شرجی و گرما ...(sm120)
گوگوش که داستانش مفصله ... مریض که شد رها اعتمادی ولش کرد از اون طرف روبرت دهنوشی هم ترور کردن مافیایی لس آنجلس دیگه کشید کنار ... همه رو ول کرده به حال خودشون واسه همین بدجور تو گل گیر کردن ...
صداش که داغونه ولی بازم میتونه با همین صدا یه کارایی بکنه ... خودش بسازه یا نسازه حداقل به صداش بخوره ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی آهنگ مناسب اون صدا نباشه آخرش میشه ناله ...
دیو کیفیت اهنگی که داده از کیفیت اهنگ دهه ۵۰ کمتره میداد هوش مصنویی کارو براش در میاوردنقل قول:
توهین بی سابقه امیرقاسمی به بابازاده ... بهمن بی بابازاده ...!!!
مافیای داخل و لس آنجلسی به جون هم افتادن ... شهر که شلوغ میشه قورباغه هفت تیرکش میشه ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند سال پیش که میگفتم مافیای گوگوش همه میگفتن داری زیاده روی میکنی گوگوش اینقدم نفوذ نداره ... و حالا همه دارن میبینن که در نبود گوگوش حتی مافیای داخل هم دندون تیز کرده برای تصاحب کنسرت های لس آنجلس ...
فقط به این نکات دقت کنید ...!
1- رسانه ای به نام بیلبورد که فوق حکومتیه چه زمانی بولد شد و چرا ...؟!
2- مصاحبه با خواننده های لس آنجلسی از چه زمانی شروع شد ...؟!
3- حمله خواننده های لس آنجلسی به کنسرت های داخلی مثل بهنام بانی از چه زمانی شروع شد ...؟! چرا سالهای قبل چیزی نمیگفتن و حتی تبلیغ هم میکردن شبکه های لس آنجلسی از جمله طپش ...؟!
4- حمله امیرقاسمی و جمالی به لس آنجلسی ها از چه زمانی شروع شد و چرا ...؟! چرا قبلش خبری نبود ...؟!
5- حمله امیر قاسمی به بابازاده به خاطر چیه ...؟ جواب این رو میگم ...! تلاش حکومت برای تصاحب کنسرت های لس آنجلسی ...
جواب تمام این سوالات میشه خداحافظی گوگوش و خلاء بزرگ ایجاد شده در نبود مافیا ...
یه نکته دیگه ... چرا هیچ خواننده ای به ویدئو خداحافظی گوگوش واکنش نشون نداد ...؟!