من فکر میکردم فقط طرفدارای شادمهر افراطی و جوگیر تشریف دارن ، نگو گه طرفدارای امید بدتر تشریف دارن
رفته یه سریا رو از تو گور درآورده که بهش ملودی بدن و ترانه بدن و تنظیم کنن کاراش رو
نمایش نسخه قابل چاپ
من فکر میکردم فقط طرفدارای شادمهر افراطی و جوگیر تشریف دارن ، نگو گه طرفدارای امید بدتر تشریف دارن
رفته یه سریا رو از تو گور درآورده که بهش ملودی بدن و ترانه بدن و تنظیم کنن کاراش رو
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه آهنگ روسی پیدا کردم خدا(sm50)
لینکش و توضیحات مشتی بزار تونزوی دان کنیم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
01 - Watch Me Do
(sm50)
پیش کشیدش (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاطرات مبهم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی شد بعد آلبوم خاطرات مبهم؟
چه بلایی سرش اومد؟
عجب ماه بلندی تو که گردون را بگردانی (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاطرات مبهم رو باید به اسم کارن همایونفر نوشت نه رضا یزدانینقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رضا یزدانی تو آلبوم ساعت 25 شب خودش و نوع کاری رو که میخواد انجام بده رو نشون داد
خش صداش وقتی زبانش رو میگه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]