اونجا سرده خوش نمیگذره تو بیا اینجا هوا مِلوـه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اونجا سرده خوش نمیگذره تو بیا اینجا هوا مِلوـه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو یه نفسی بکش ؛ از صبح یه بند پای پی سی هستی با ، به فکر چشات باش (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته نباشی ، مرسی بابت زحماتت (sm10)
تو فکر میکنی من پچه کجام؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه تو که بد نشد (sm70)نقل قول:
یکی از اون دختر ترشیده هاتو بنداز بهش (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه پیدا نیس چقدر ناراحتم؟؟؟؟(sm59)نقل قول:
عاخه منو یاد اوبی میندازه کاش نمیگفتی اصن (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر گیر دادیا...نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تازه از دست عمش فرار کردم....
تو خودت زن نمیخوای میخوای برا من زن بگیری؟؟؟؟(sm59)
(تو اگه بیل زنی باقچه خودت رو بیل بزن)(sm2)
بچه اهواز که نیستی (sm172) دیگه چه فرقی میکنه کجایی...نقل قول:
(sm70)
همینو بگو(sm30)نقل قول:
اصن سعادتی واسه خودش(sm59)