فعلا خبری نیست این شک نداشت نه تنها خودم بلکه سه داداش دیگم صف مقدم هستیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فعلا خبری نیست این شک نداشت نه تنها خودم بلکه سه داداش دیگم صف مقدم هستیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی هیچ کدوم از این سه تا به درد نمی خوردن --- نه جباری - نه کریمی - نه صادقیان ----نقل قول:
دمت گرم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط m0hSen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وصیت کردیم اگه شهید شدیم اسم بسیج **** بهمون نزن چون باعث ننگ واسمون(sm2)
(sm77)(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازیساز نمیخواد تیم ملی ؟(sm120)
نکنه شما طرفدار بزن زیرش هستی ؟(sm120)
نویدکیا اگر مصدوم نمیشد با اختلاف بهترین بازیساز قرن ایران میشد(sm25)نقل قول:
بین شو میگیرننقل قول:
نوشته اصلی توسط m0hSen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بسیج مستضعفین (sm120)
من رئیس فدراسیون بودم میرفتم دنبال بیلسا یا پکرمن(sm10)
اینا حاشیه ساز هستن --- و جباری و کریمی هم سن بالا هستن ---نقل قول:
بهترین انتخاب را کرده بود --- بعد اینا را به جای کی بگذاره تو زمین؟ ---(sm111)
نکنه کیروش کمتر از شما فوتبال سرش میشه ؟ ---(sm14)
آخ گفتینقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوونه بازیخونی و پاس های تو درش هستم