کرمان دوباره زلزله اومده زلزله ول کن نیست(sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
کرمان دوباره زلزله اومده زلزله ول کن نیست(sm74)
(sm51)(sm93)(sm93)(sm93)
من روزی 10گیگ دانلود میکنم(sm128)
بله(sm200)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم اضافه کنم که با قاطعیت نمیشه گفت که کدام شیلتر شچون خوبه یا نه (sm50)
(sm50)
خبر خبر منتظرا . . . (sm50)
نفس نفس هم نفسا . . . (sm172)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به منم بده خب . . . (sm74)
الان ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم تلگرام پیدا بشه
منم موووخام(sm176)
شعبان اشن چی گیدی(sm178)
امیر لطفا بذار برای بکس (sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی کیفیتشون چطوریاست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آفتاب از اون گوشه ی ایوون پرید
عشق و بهار و همه چی پر کشید
خسته شدم از بد این سرگذشت
غم نمی خوام اشک من از حد گذشت
(sm50)
این بد نیست ولی بهار خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
امیر ایرج جنّتی عطایی و اردلان سر فراز ، تلگرام و سایت و فیس بوک رسمی دارن !؟
(sm127) (sm50)(sm127)
مثل من هیچ کسی تو هراس جادّه نیست . . . (sm50)
این نسخه ی تک آهنگ پر واز ممنوع با نسخه ی توی آلبوم حامی فرق می کنه . . . (sm132)
اهنگ میخوام دانلود لطف میکنید(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوکی الان آپ می کنم فرشید . . . (sm176)
فیدات . . . (sm19)
امیرجان کیفیت 320 به بالا دارین اهنگش فوق لاده عالی بود(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لطف کنید زحمتش بکشید(sm10)
البوم موجود هست برای فلک و ویو برای خرید
موزیکش خیلی قشنگه (sm50)نقل قول:
ولی این 20 دقیقه نیست 3 دقیقه ست
مرسی دمت گرم .
فک کنم اونی که کات کرده باشی قشنگ تر باشه
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
مرد برای هضم دلتنگیاش
گریه نمی کنه
قدم میزنه (sm50)
واقعا همین طور میخواستم بگم ولی قشنگ گفتی - گل کاشتینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه دلتنگی و ارامش شب سکوت بی کسی
(sm50)
مرسی باشی براگه منقل قول:
(sm127)
هر کسی
همرزمی
همخشمی
همرنجی، دارد.
هر کسی
همبزمی
همدستی
همگنجی، دارد.
آنکه با تو «همرزم» است،
میخواهد:
با تو پیروز شود
بر دشمن،
آنکه با تو «همخشم» است،
میخواهد:
با تو فریاد کند:
«حق با ماست».
آنکه با تو «همرنج» است،
میداند
چه کسی رنج تو را میخواهد.
آنکه
اما،
نیستی همبزمش
خون فرزند تو را
مینوشد.
آنکه
اما،
نیستی همدستش
پشتِ پا میزندت
تا بیفتی
از پا
تا بماند
بالادست
آنکه
اما،
نیستی همگنجش
میگوید:
رنج تو
گنج من است
تو اگر
تنخسته
من
آبادم
تو اگر
پا بسته
من
آزادم.
آنکه «همگنج» تو باشد
اما
میپرسد:
«رنج تو
گنج چه کس باید باشد
جز تو؟
رنج ما
گنج که میباید باشد
جز ما؟»
تو
سلاحی خواهی ساخت
خواهی ساخت
از
غرور و
کینه
و به همرزمت
خواهی گفت:
«رزممان
پاینده
خشممان
سوزنده
گنجمان
آینده.»
(sm50)
شعر من از عذاب تو گزند تازیانه شد...(sm50)
(sm172)
وقتی جای خنده غم می شینه روی لبام . . . (sm50)
پیانو راک . . . (sm74)
(sm98)(sm148)
خش صدای شهرام شب پره . . . (sm228)
تویی که مسبب لذّت دقایقی . . . (sm81)