به هر حال دمت گرم(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط من و چاوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
به هر حال دمت گرم(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط من و چاوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شوخی باحالی بود من 2 زاریم.....نقل قول:
کلا شعر هایی انتخاب کردن که به فیلمنامه بخوره تنظیم ها هم همینطور آروم و تقریبا ساده ! لحن محسن هم توی آهنگ دوم بهتر بود !نقل قول:
بهروز صفاریان ضاعقه ی مخاطب عام رو خیلی خوب می دونه ! یه جوری تنظیم میزنه که اکثرا راضی باشن
باز داره میگه صفاریان (sm120)
بازم داره میگه صفاریان (sm120)
دوباره داره میگه صفاریان (sm120)
برو ای فن پازل بند برو از خدا بترس برو برو برو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به پازل بند توهین نکن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظرمنم نخواسته خودنمایی کنه که مخاطب پس بزنه. البته بستگی به توانایشم داره که تو البوم معلوم میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهروز صفاریان از قبل از آلبوم سیزده داره روی آلبوم کار می کنه ! از اون موقع تقریبا خبر همکاریش با محسن رو دادن ! تمام تمرکزش رو گذاشته رو آلبومنقل قول:
رسول (sm127)
میلاد(sm127)