راجرز هم ریده دیگه با اون تیم همیشه مصدومشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چلسی رو دیدی چه به گا رفته(sm98)
نمایش نسخه قابل چاپ
راجرز هم ریده دیگه با اون تیم همیشه مصدومشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چلسی رو دیدی چه به گا رفته(sm98)
مورینیو دیگه رسما مغرش به فنا رفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماتیچ رو آورد تو بعد دوباره کشیدش بیرون
مثل ... موند تو ... (sm120)
من که بازیاشو ندیدم اصلا ولی اخبارو که پیگیر هستم، همش از ریدن بازیکنا میگننقل قول:
تری و ایوانویچو و بقیه اساتید
بارسا که بازیکناش به گا رفتن.. نتیجه این شد که خودشم به گا رفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی بیمارستانه (sm74)
امروز رفتم عیادتش بدوجور دستش صدمه دیده
چی شده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا چه بازی هایی داره... لیورپول - اورتون / منچستر .. ارسنال / بایرن مونیخ .. درتموند
ریدم تو فوتبال (sm59)
مرسی ابراز احساسات(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دستش داغونه پوست دستش رفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودش که واسم تعریف میکر انگار نصفه شبی امپر حشریتش میزنه باله میخواد که امپر بیاره پایینه میره یه شامپو بیاره برای راحتی کار که انگار تو تاریکی به جای شامپو چسب برداشته استفاده کرده بعد چند دستش دیگه اونجا مونده با هزار مصیبت بردنش بیمارستان تونستن بعد 5ساعت دستشو از اونجا جدا کنن البته پوست دست وانجا رفته دکترها 3روز استراحت مطلق و20روز دست نزدن به اونجا واسش نسخه پیچیدن(sm25)