چه چیزی شنیده ای ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چه چیزی شنیده ای ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شوخیم چیه ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کل اجداد من معلمن (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]بندیکت کمبربچ و کایرا نایتلی با اکران فیلمشان بازی تقلید، این روزها برای مصاحبه مهمان بسیاری از شبکه های تلویزیونی امریکا هستند.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]تصویر تبریک دختر بیانسه و جی زی، به خاله اش که عروس شده است، عکس محبوب این روزهای رسانه های مردمی غربی است.
چه خوب(sm132)ولی تو سمتش نرو دیوونه میکنه ادمو(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیکاری میخوای زن بگیری ؟(sm100)نقل قول:
طلاق,مهریه,بچه 3ساله,تغییر دین,نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اتفاقا چند سال پیش همه بهم گفتن برو تربیت معلم گفتم نمیرم (sm120)ولی الان فهمیدم چه غلطی کردم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شایعه داغ هالیوود: اسکارلت یوهانسون به طور پنهانی ازدواج کرده است/ (sm25)
الان که نه بعدها(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]براد پیت، به شوخی دست همبازیش در فیلم خشم، شیا لبوف را در مراسم افتتاحیه فیلم در نیویورک می بوسد.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]به نظر می رسد ستاره همیشه جنجالی هالیوود به دنبال آرامش می گردد: لیندسی لوهان در حال آشپزی[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]جاستین تیمبرلیک عکسی زیبا از خودش و همسرش جسیکا بیل منتشر کرده است .[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]آرون پال، ستاره سریال برکینگ بد با انتشار این عکس گفته است دلم برای برکینگ بد تنگ شده است.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]اما استون در یک روز معمولی در سرمای نیویورک