زینگ زینگ زینگ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- كوشا جان دوس دخترت!
-دوس دختر؟!
-بله! از وقتی کوشارو كانون ثبت نام کردم با خواهر پشتیبانش ریخته رو هم....
-فایده ای هم داره؟
-میبینی که دیوثـتر شده!
نمایش نسخه قابل چاپ
زینگ زینگ زینگ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- كوشا جان دوس دخترت!
-دوس دختر؟!
-بله! از وقتی کوشارو كانون ثبت نام کردم با خواهر پشتیبانش ریخته رو هم....
-فایده ای هم داره؟
-میبینی که دیوثـتر شده!
متاسفانه یکیه مشکل هم همون یکی وگرنه هردو یکرنگ میشدن (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا 2 ساعت پيش ديدم دوباره (sm59)
نرود حرف حق بر کله نوید (sm2)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دادا شوخو میکنما یبه دل نگیری (sm19)
فكر كنم رفت تجديد نظر(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)
خب اصن بچه دار شدن چه کاریِ؟ پول در میاریم زندگی ـمون آسون میشه تفریحامونم 2نفره انجام میدیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبول دارم... نمیگم کار نکنه... میگم به عنوان پدر بچه ترجیح میدم اصلا بچه ای به وجود نیارم (sm10)
دوستای زیادی داشتم که وقتی میفهمیدن مادرم خانه دارِ میشستن باهام درد دل میکردن که خوش بحالت من اینطوریم و اونطوری... دوست ندارم بچه ی خودم یکی مثل اونا بشه که وقتی از مدرسه میاد خونه با یه خونه سرد روبرو بشه... بدون گرمای وجودی مادر...
یا مثل یکی از بچه های فامیل که در واقع پیش مادربزرگش بزرگ شد و یه روز به مامانش گفت: مامان تو رو هم دوست دارما ولی عزیزجون یه چیز دیگه ـس... و دل مادرش شکست و اونجا بود که فهمید با کار کردنش چی به سر این بچه آورده...
الهی... چی کشیدی تو مرد (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAVI [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يه بار بابامو بردم دانشگاه گفتم همينجا تو حياط بچرخ تا من بيام.
بعد برگشتم ديدم نشسته زير آلاچيق با 7_8 تا دختر،
براشون چاي گرفته داره از خاطرات جوونيش تعريف ميكنه.
وقتي نشستيم تو ماشين چند تا كاغذ داده به من ميگه:
بيا برات شماره گرفتم ، فقط اين دو تا كه جلوش علامت گذاشتم شوهر دارنا !!!
(sm120) پرچم بالاس