فوج فوج میشه گروه گروه فوج ماهی هم احتمالا گروه ماهی ها میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فوج فوج میشه گروه گروه فوج ماهی هم احتمالا گروه ماهی ها میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم دفه اول شنیدم همین معنیو تو ذهنم اوردم بتونم تصویر سازی کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Fcb1899 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنظیم " تو در مسافت بارانی " خیلی خوبه گیر الکی ندین دیگه جون من (sm81)
خداییش مخم گوزید از دست این البوم
بعد نیلوفر البوم محسن اینقد سنگین نشده بود
پس میشه حرکت موج دار گروهی ماهی ها
گفتم به اونی که اینا رو تایپ کرده بود مسافت بارونی رو درست کرد تنظیم کنندشونقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سال بعد 40 سالگی محسنه خدا کنه حتما البوم بده خیلی مهمه
چاوشی (نقل به مضمون ) : دوس دارم از این بالا (نقطه عطف زندگانی) 40 سالگی به همه چیز بنگرم خوب بنگرم چه راهی امده ام کجا ایستاده ام کجا میخواهم بروم صبور شده ام بیش از گذشته
(sm2)چقد بد میگه مثل گاو
خب بزرگ و نادانیم هم نمیخوره کار شهاب باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Fcb1899 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره اینو دیگه اطلاعی ازش نیست کیه قرار شد نقطه چین بذاریم امارشو دربیاریمنقل قول:
این پیج اتحاد کسیو نمیشناسین ما اینجا کم نداریم به بالا وصلن بگین یه کاور بزنن ملتو از گیجی نجات بدن
کاور چی ؟ شما درست کنید یا اونا درست کنن ؟نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
ضمنا یک قطعه با تنظیم من که به دلیل مجوز از این مجموعه حذف شده بزودی در اختیارتون قرار میگیره
یک قطعه هم مسافت بارانی بود پس ما بزرگ و نادانیم چاوشیه تنظیمش
تو در مسافت بارانی ول نمیکنه (sm98)
هیییی جان به سر شدم که تورا .....(sm50)
دیگه دفعه اخره میخوام تا ۱ سال صدای چاوشیو نشنوم(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکل چیه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از ساعت ۳ رو ریپیته تو اتاقم مامانم شاکی شده میگه خفش کن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میندازتت بیرون(sm2)
اره شایدنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادرس خونتونو پخ کن(sm2)
(sm19)نقل قول:
امیر هی قیمت دلار میزاره.. میخوام سرمو بکوبم به دیوار(sm74)
قیمتا خیلی داره میره بالا پسفردا مرغم نمیتونیم بخوریم
من یکی که میخوام برم چندتا مرغ و خروس بخرم از تولید به مصرف.هم تخم مرغ خونگی بخوریم هم بعضی وقتا یه مرغا جوج بزنیم(sm2)(sm2)
آیا به هر تقدیر باید تحمل کرد سربار بودن را ؟ (sm50)
خداوکیلی باید گریه کنیم.. میخندیم.. این ک3کشا سوارمون شدن(sm74)نقل قول:
خب چی میخوره علف ملف کافیشه علف بکارم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرورش کرم خاکی بزن بهشون کرم بده(sm120)نقل قول:
محسن اون اهنگ شرمساری رو باید الان میخوند
هرچند ای ماه مهر هم تا حدودی همونه
تو منوتو یه یارویی زنگ زده بود میگفت من با ۷۰ پیش و ماهی ۲۰۰ یه جای متوسط و خوب تهرون اجاره نشین بودم الان اومدم از تهران بیرون!نقل قول:
وضعیت نابوده ولی این مردم ک و ن ده حالیشون نیست
اینم فکریهنقل قول:
واقعا تهران خیلی وضع خونه خرابه(sm25)من موندم اینا که مستاجر هستن تو تهران بچه هم دارن..بدون پول خاصی و با حقوق 1500 چجوری میگذرونن(sm54)نقل قول:
سبوس هم میتونی بدی(sm120)
به این جر خوردگی خندیدیم بتاز ای رانت خوار (sm50)
تخمشم نمیتونیم بخوریم (sm2)نقل قول:
اخه مرغم خایه نداره خایه مالیشو بکنیم بگیم جون ننت با همین نون خشکه سر کن(sm2)نقل قول:
حقوق ۱.۵؟ بابا خوب حساب کردی خیلیا ماهی ۸۰۰ و حتی کمتر میگیرننقل قول:
اصلا ترجیح میدم همون نون خشکه و ماستمو بخورم(sm2)نقل قول:
اونکه درش شکی نیست ولی داریم به جایی میرسیم که چلغوزشم نتونیم بخوریم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]