مادربزرگ دارم لاشیا از خط قرمز عبور نکنید (sm142)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مادربزرگ دارم لاشیا از خط قرمز عبور نکنید (sm142)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به امیر بگو اسم یوزر مجتبی رو عوض کنه دخترونه بزاره ، دانیال فرتی میاد تو این تاپیک چهارتا پست میزاره ، پست پنجم میپرسه بیو بده ، اگه بفهمه دختره آمارشو تا فی خالدونش در میاره (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کشته ی این حرکات ضایع دانیالم (sm70)
از اوناست که تا یه دختر بیرون میبینه خوشش میاد ، خودش به خارو خفت میندازه تا بش شماره بده (sm70)
نکنه تو هم شمالی ـی؟ (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا که اینجوریه مادربزرگِ مادربزرگ نویدو به عقدت در میارم ، نوید و پوریا هم شاهدن ، قبلتا؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اونم سعادت میخواد که من ندارم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی مراسم پاشایی به اندازه کافی شماره داده فعلا تا مدتی کمرش خالی سرش سنگین (sm70)نقل قول:
باشه به شرطی که پدر پدر پدر پدر پدر پدر پدربزرگش رو برات جور کنم قبلتا؟(sm120)نقل قول:
دیگه خود دانی (sm102) ،نقل قول:
پ.ن انگشتشو فاکتو بگیرا
مادرم یه عمه داره پولدار لب گور (sm70)نقل قول:
مگه سیستان باشی وگرنه هرکجا که باشی میام (sm70)نقل قول: