حقشو خوردن (sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
حقشو خوردن (sm81)
اینهمه پول دادن به این لوزانو دیوث.. ریده تو تیم..
تو همه فاکتورا ضعیف تر از قبل شدن..ی بازیکن خوبم که معرفی نکرد(sm3)
حیف کواچ که معروف دیوث خرابش کرد(sm178)
(sm50)
(sm172)خسته شدم تو این فروما خارجی گشتم زبونشونم نمیفهمم
بعضی شکلکا قدیمی شده (sm120)
به مناسبت 9 آگوست
با موسیقی ایرانی در ریدنی جهانی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سه سال پیش در چُنین فردایی بود که جناب استاد امید با همراهی فرهاد زند و الک کارتیو موسیقی ایرانی را سربلند کردند
بده من ترجمه کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)درد بین المللی
(sm2)جلل الخالق اینم مث من هارد دومش هیتاچیه هارد ویندوزش کینگستون همون مدل
اینا عجب اساتیدی هستن (sm2)
Do you think a firmware upgrade of the SSD might resolve the issue ?
(sm2)تا کجاها رفته
It might help resolve the problem,backup your system and important data on an external hard drive as a precaution, use their tool from here after checking your current F/W version.
(sm2)آخرشم رسیدن به این
My SSD did not like the ALPM setting of my Sata controller. I turned off ALPM and the freezing stopped.
اینو (sm54)اخه پاورو چیکا کنم Aggressive Link Power Management (ALPM)
الان دقیقا کجا رو میگه ترن اف کنم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حوصله ندارم
(sm172)درد مشترک
(sm2)اولین کامنتم همیشه فریم ور اپدیت کن
من موندم چرا هیچکدومتون همینو نمیدونس اون سینجول مرض گرفته اینقد ادعاش میشه
یه چندتایی ویدئو قدیمی گذاشتم، برید حالشو ببرید (sm128)
چارتا لایکم بزنید بد نیست
سلام دوستان تاپیک آقای خاص محسن چاوشی
چطور می تونم البوم پک شیشه ای آلبوم امیر بی گزند رو تهیه کنم
شرکت ایران گام سایتش ف ی ل ت ر شده
لطفا کمک کنید دوستان
منتظر جوابتون هستم
***** نشده تماس بگیر بگو سایت بالا نمیاد کی درست میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohsen14214 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواستیم میتونی شماره کارت بگیری ازشون واریز کنی برات بفرستن
(sm25) شرت زنت به کنار
(sm54)فک کنم ایراد از فایر بود کرومم الان
دوست عزیز شماره تلفن ندارم
و بعد هفته پیش تماس گرفتم گفتند تک البوم تلفنی نمی فرستیم از طریق سایت اینترنتی سفارش بدین
از گوشه سمت راست شماره گرفتم که الان سایت بالا نمیاد
خب گفتم که ازشون بپرس کی درست میشه اگر ایرادشو ن اساسی باشه الان سفارشتو ثبت میکنن تلفنی غیر تلفنی نداریم پولشو واریز میکنی شماره پیگیری میدی دیگه اینقد دنگ و فنگ ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط lili123456 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای تلفنم سرچ بزن راحت پیدا میکنی ایرانگام شرکت معروفیه 118 هم هست
(sm172)اشترم این قند شکنه تو کروم چقد تخمیه
تورو لحظه لحظه سفر میکنم ... (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه ! منم از بیپ تونز نخریدم !
الان دست و بالم بسته ست .
دو یا سه روز دیگه اگه بالم باز شد می خرم ! (sm59)
(sm35)باز نمیکنه
(sm2)
عجب گوشی ها
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سایت هم عالیه
از نظر امکانات خیلی از UploadBoy سر تره ..... از طرفی میشه فایل های آپلود بوی رو لیچ کرد باهاش
مقایسه پوشش زنان ایرانی در اولین المپیک در پکن پس از انقلاب ۵ُ۷َ و المپیک کنونی در ریو برزیل
(sm25)
دولت بهار: احمدی نژاد به اوباما نامه نوشت که تا ساعاتی دیگر منتشر خواهد شد
Heloنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Name af Allah
Memo af emam zaman
I am President nekst
I am help me
I am help you nekst
Tankiu
Yes
Goodbai
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]