یه چیزی بگم.......
من موزیک و ملودی و تنظیم به رسم یادگار رو بیشتر از خوندنه خوده چاوشی دوست داشتم.خیلی درام بود
نمایش نسخه قابل چاپ
یه چیزی بگم.......
من موزیک و ملودی و تنظیم به رسم یادگار رو بیشتر از خوندنه خوده چاوشی دوست داشتم.خیلی درام بود
ای بابا باز زدی ناقصش کردی من الان کیو **نم؟(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین بخریش اگر درست استفاده کنی یه هدفون عمریه این واست!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تفاوت کیفیتم به وضوح حس میکنی حتی با این پخش کننده حالا دیگه میل خودته ولی اگه بهترین خروجیو میخوای طبیعتن پخش کنندتم باید بهش بیاد دیگه (sm120)
همه چیش خوبه لامصبنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون وسطش منو یاد سلطان قلبها میندازه
حس میکنم اسکی رفته کچل
کچل اگه اسکی هم رفته باشه خوب اسکی ای رفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط H_alone3 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو یه نگاه بنداز (sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی بهتر از همخوابه تنظیم (sm74) ملودیش(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه ولی تو این رنج قیمت منم بودم یکم میذاشتم روش همون cx 300ii میگرفتم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این قضیش با همخواب فرق داره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط H_alone3 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همخواب یه اهنگه معمولی و خوب بود مثله بقیه.
ولی این هم خیلی دراماتیکه،هم خیلی سینماتیک.همین عکسه شهاب حسینیو نگاه کن چقدر میاد به ترک.
البته من شعر همخواب رو بیشتر دوست داشتم
این که واسه فیزیک دبیرستان بود (sm2)نقل قول: