اولین صحبتهای سرپرست جدید باشگاه استقلال؛
افتخاری: ستاره چهارم استقلال در راه است!
(sm54)
نمایش نسخه قابل چاپ
اولین صحبتهای سرپرست جدید باشگاه استقلال؛
افتخاری: ستاره چهارم استقلال در راه است!
(sm54)
جهشی موجی کار رو شروع کرده - میخواد از دو بپره به چهار (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
48 ساعت بهم وقت داد (sm118)
ميخواستيم مطمئن بشيم كه پيش شما پازلی های عزيز بد قول نشيم الان مطمئن شديم سه شنبه ١٩ مرداد ٩٥ قايق كاغذي منتشر ميشه
اميدواريم دوسش داشته باشين تمام داشته هاي ما حمايت شماست و يه قايق كاغذي ... (sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی همین الان نصب وین تموم شد دارم نرم افزار نصب میکنم (sm128)
میگم عجب خری بودم تا حالا با این سیستم 64 نصب نکردم .. (sm2)(sm2)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبیه یه بچه ازش خواستم
یه فکری واسه غربت من کنه... (sm50)
ریپ و آپلود رو با من تجربه کنید ... (sm120)
(sm59)(sm19)
یکی بود هر کی آلبوم میداد یا میخواست آلبوم بده سریعا آواتار و امضاش رو با اونا ست میکرد بعدش میومد میگفت به درد نمیخوره (sm120)
الان احمدی نژاد داره تو خونه راه میره بشکن ریز میزنه اینو میخونه:
با گونه های خیسم واسه اون مینویسم…
به اون وفادار به اون عزیزم
به تو نامه مینویسم به تو ای هميشه دریاد
ای هميشه از تو زنده لحظه های رفته بر باد
میر انجمن کانال صدرا رو واسه بفرست
(sm120)بر فراز آسمان ها
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب سرعتی داره 64 من اعمق همنیشه 32 میگرفتم (sm2)
(sm2)این یارو میشناسم رشتیه
هادی پلشت من سیستم تو رو یادم رفته سوکت چنده رمت چه فرکانسیه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی خاک بر اون سرت ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاقا یکی بره هادی رو بگیره (sm88) ...... (sm70)نقل قول:
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رم 4 گیگ 1333نقل قول:
Intel® Core™ i5-2400 socket 1155
گرافیک 1 گیگ 550 Ti
(sm59)
(sm2)واقعا .. (sm60)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرکانس 1600 هم ساپورت میکنه دیگه ؟نقل قول:
مادربرد منظورته ؟ آره بالاترم ساپورت میکنه .نقل قول:
ولی رم 1333 انداختم 1600 نیست .
دیوث برو جهانتو ارتقا بده .. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Awesome [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس قیف بگیر برو اینو بخر بنداز رو سیستمنقل قول:
پول ندارم .. بعدشم دارم یه دونه 1600 کورسیر هنوز باز نشده (sm2)نقل قول:
غلت کردی رفتی مودم فورجی خریدینقل قول:
(sm2) واجب بود .. واسه بعضی از شبا با سرعت 3 مگ (sm128) 2 ساعت 20 گیگ دانلود (sm51)نقل قول:
خو اگه شاتل پدسگ سرعتم حداقل 1 مگ بود نمیگرفتم .. (sm74) 400 کمه . (sm81)
ویندوز جدید چه بعضی جاهاش شخمی شده .. همون قبلی بهتر بود . (sm172)
صاحب خبر بیامد و من بی خبر شدم ... (sm50)
(sm2)
تو عکس اون که پشتش صورتی (گل بهی یا هر چی (sm70)) اون اگه گیر بیاد خیلی خوبهنقل قول:
تو سایت که همچی رنگه نذاشته برا فروش
خیلی وقته دنبال یه گوشی عالی با رنگ صورتیانه میگردم برا خانوم الان S5 سفید داره (sm70)
روبرتو مانچینی از هدایت اینتر کناره گیری کرد
اسراییل به پرداخت یک میلیارد و 200 میلیون دلار به ایران محکوم شد
یارو اومده میگه ستاره چهارم (sm178) حاجی فتل کجایی (sm172)
به نقل از «ان بی سی» پس از اینکه مایکل فلپس با کبودیهایی روی بدنش در استخر مسابقههای شنای المپیک ریو 2016 حاضر شد، گمانهزنیها درباره علّت پدید آمدن این لکّهها آغاز شد. تصوّر ابتدایی این بود که کبودیهای روی بدن او حاصل نوعی ضربه باشد؛ امّا در نهایت مشخّص شد که کبودیها حاصل بادکشدرمانی، تکنیک قدیمی ما ایرانیهاست!(sm2)
اگرچه که درباره میزان اثرگذاری بادکش کردن در بهبود عملکرد عضلهها تردید وجود دارد امّا، ظاهرا فلپس در 31 سالگی برای آمادگی حضور در المپیک و کسب نوزدهمین طلا دست به هر کاری، حتّی حجامت هم زده است.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این اصلا از یه سیاره ی دیگه است به انسان بودنش شک دارم (sm120)
انگار یکی داره میکشه دستاشو (sm120) اصن انگار آبی وجود نداره همینطور دستاش کش میاد (sm120)
تف تو این ویندوز 10 آپدیت جدید .. هی داره چشمک میزنم مودم مصرف میکنه تا حالا 2 گیگم رفته .. (sm3)
چه کار میکنه این آپدیت ویندوزم خاموش کردم .. (sm3)
رئيس شوراى فرهنگى زنان از شيوع فساد ضربدرى ميان زوجهاى ايرانى و امكان فروپاشى نظام با انقلاب جنسى خبر داد ... (sm50)