یکی از اصول بنیادین دوماد شدن همینه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یکی از اصول بنیادین دوماد شدن همینه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه وقت کنم امشب میزنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظرت 5 شنبه آخرین روز کاری امیرخان در سمت مربی گری استقلال هستش>؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاك عالم گفتم فارسا ميخونن نَجِِس (sm2)
آتیلا : هیئت مدیره و مدیرعامل زیر نظر سرمربی فعالیت می کنند (sm120)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وارديااااااااااا (sm59)
حسین پیشنهاد امین بود فیلم کوبریک ؟ (sm120)
نقل قول:
اگه بد باشه ميزنم بميرياااااااااااااااا(sm39)
من برای کسانی مثل آتیلا ،سیاوش،نکونام ، جمشیدیان، روشن، موسوی،....نقل قول:
که افشاگری و حقیقت خواهیشون بستگی مستقیم به بودن و نبودن خودشون داره پشیزی احترام قائل نیستم(sm120)
نخوردیم نون دومادی ، دیدیم دست ِ مردم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]