باز وسط فصل چند تا مصدوم میده تو اروپا به گا میرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
باز وسط فصل چند تا مصدوم میده تو اروپا به گا میرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب به من چه ..نقل قول:
بیهوده گذشتیم و بیهوده گذشت(sm50)
درود به شرف نویسنده (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H_alone3 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا نیومدی سراغ من؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در دسترس نبودی آخه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به جان تو دارم کلافه میشم نمی دونم چی بخرم (sm81)
من همیشه هستم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این مدلو من خودم تستشم کردم کیفیت صداش خیلی خوبه
پخش کننده خوبیه امکاناتش جالبه مثلا ضد ابم باشه فکر کنم و این صوبتا
فقط بدیش اینه که سر خوده دیگه! تو هدفون جدا بگیری میتوی با پلیرای دیگه هم ازش استفاده کنی و لذت ببری
کیفیتش در حد سینسایزر هست یا کمتره ؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه خوبیش که خیلی خوشم اومد کم حجم بودن و جمع و جور بودنشه اگه کیفیت و بلندی صدای خوبی هم داشته باشه عالیه
اگه بخوام هندزفری + آیپاد شافل بخرم باید 400 تومن هزینه کنم ! کمرم می شکنه (sm81)(sm59)
بهروز پایگان شدیدا جاش خالیه ...