این ریمیکسه قطار یه ژاش در حد یه ثانیه من خیلی حال میکنمابمو میاره اصا یه وضی ..
نمایش نسخه قابل چاپ
این ریمیکسه قطار یه ژاش در حد یه ثانیه من خیلی حال میکنمابمو میاره اصا یه وضی ..
با وجود سامسونگ نبینم بگین شیائومی
در پایان همین موسیقی ...(sm172)
ای درد مادر زاد
با شیر مادر کاش
قاطی نمی کردی
غمخوار بودن را ... (sm27)
اساتید گوشی میان رده با اولویت اینترنت و پردازش چی پیشنهاد میدید ؟
(sm120)زین پس چونین سوالاتی در تاپیک مربوطه مطرح شود تا دیگران نیز رهنمود شوند بفرمایین بودجه چیه ایا میتونی یکماه صبر کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مطرح شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه ماهم میتونم صبر کنم (sm51)
خلاصه بازی دیشب (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به حرف این الی گوش نکن مثل رامین سرت کلاه میرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلار فردا دیدن داره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]