(sm50)خدا کنه تی وی اصلاح کنه خیلی بد میشه برای محسن
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)خدا کنه تی وی اصلاح کنه خیلی بد میشه برای محسن
(sm46) سال نوت مبارک مهندس (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98) زیاد حرف میزنینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19) سال نو شما هم مبارک (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه تحویل نمیگیری ؟ (sm142)
نکنه میخوای بری سربازی ناراحنی ؟ (sm25)
یادم باشه صبح ( امشب ، فخر پنهان (sm120) ) بیام چند تا خاطره از رفتن سربازی بگم (sm120)
فعلا ً اینو داشته باش : یه هفته مونده به رفتن با دوست دخترم ک.س چرخ میزدم تو خیابونا (sm2) روحیه به این میگن (sm128)(sm2)
(sm120)هرچقدم حرف بزنم دلیل و منطق براش دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حد این نیستی از شادمهر ایراد بگیری (sm10)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm155)
من دور کسی دیوارِ تعصب نمی کشم (sm120) دیوید گیلمور نیس کهنقل قول:
تحویل نمیگیرم؟ الان سال نو رو عمه ـت تبریک گفت بهت؟ (sm70)نقل قول:
نه بابا اتفاقا خوشحالم... (sm120) تابستون پارسال که رفتم کارآموزی پیرارسالم کلاس برداشتم... امسال دیگه از 7دولت آزادم
فخری بپا عیال یه کاری دستت نده بردیش سفر ولی دست از این خراب شده برنمیداری (sm70)
محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه در صفحه فیس بوک خود پاسخی به یک دلواپس درباره مذاکرات هسته ای داد که صدها ابراز تایید مخاطبان را به همراه داشت.
یکی از کاربران فیس بوک در صفحه ظریف نوشت: عیدتون مبارک اقای دکتر. واقعا از این همه تلاش ها و زحمت هایی که واسه ما میکشید ممنونیم. فقط یه خواهش ازتون داریم. اگه فصل هفتم قانون سازمان ملل همون چیزی باشه که همه میگن ( قبول کنیم که برنامه هسته ای مون شفاف نبوده و احتمال تروریستی بودنش بسیار بالاست) قبولش نکنید. خواهش می کنم. ملت ما کشور، خاک و ناموسشون رو به گوشت و برنج نمی فروشن. اقای دکتر ما همگی پشت شماهستیم.
ظریف هم پاسخ داد: این طور نیست دوست عزیز. البته همه که نمی گویند. چند نفرند. برای اطلاع شما و دیگر هموطنان گرامی باید عرض کنم که رفع تحریم های شورای امنیت تنها از طریق یک قعطنامه دیگر سازمان ملل - تحت همان فصلی ازمنشور که تحریم ها سال ها قبل بر اساس آن وضع و بر مردم ما تحمیل شده - ممکن است.
به عبارت دیگر مشکل این است که ما از حدود هشت سال پیش تحت ماده 41 از فصل هفت قرار داریم و بر همین اساس تحریم شده ایم و تنها بااستناد به همان ماده ازتحریم خارج می شویم.
دوستانی که امروز اظهار نگرانی می کنند باید زمانی که وارد فصل هفتم شدیم نگران می شدند نه الان که می خواهیم خارج شویم.(sm30)
چقدر بارون میاد ادم تکلیفش با خودش روشن نیست(sm98)
(sm169)
اینجام تمام دیشب بارون بوده...نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا من به فکر اینهمه مسافرم که خیال میکردن اهواز آفتابی ولی خنکِ این روزا و میرن توی ساحلی چادر میزنن... احتمالا صب چادرشون وسط کارون پیدا شده
از شیوع ِ قشر ِ خاصی که ژست وُ عقده ی توأمن (sm50)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)يکشنبه 02/01/1394 ساعت : 18:00
هفته 30 ليگ برتر انگليس : ليورپول - منچستريونايتد
زنده از شبکه سه
پا به پای سایه ها باید برم..........
(sm2)خیلی زور بزنم سوت اغاز بازی رئال بارسا میبینم
پ چی شد (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبی نوید ؟ سال نوت مبارک (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام سینا. خوبم شکرنقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیروز پی ام دادم تبریک گفتم کسی نبود انگار (sm120)
سال نو تو هم مبارک باشه
سال خوبی داشته باشی (sm10)
قربانت (sm19)نقل قول:
گفتی علیرضا نامزد کرده یا یه همچین چیزی؟ فیسبوکی یا واقعی؟ (sm120)
نه والانقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدی جدی نامزد کرده
عکساشم گذاشت توو فیس (sm120)
ازدواج کرد رفت (sm120)
همینجوری(sm59)نقل قول:
آهانقل قول:
میخواستم فاز غم بردارم خو گند زدی توش (sm2)
خوشبخت شن (sm120)نقل قول:
اگه مسیر ارتباطیی باش داری از طرف من بش تبریک بگو بیزحمت (sm120)
باشه حتما (sm127) امروز بهش میگم (sm10)نقل قول:
دارم از بارون متنفر میشم
(sm172)
این فایر چه مرضشه هر روز داره اپ میشه
ببند فکتو(sm59)نقل قول:
- (sm50)
شادمهر 320 نداره؟
نه
اهورا ایمان
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
نَمَنه؟؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی به بهروز صفاریان شعر و ملودی قشنگ بدی اونم قشنگ تنظیم میکنه و برعکس و این آهنگ اینو ثابت میکنه ، یه آهنگ خیلی احساسی و شیک از محسن چاووشی و بهروز صفاریان بود و من دوستش داشتم ... برعکس دوستایی که میخوان چاووشی تجاری بخونه من احساس میکنم چاووشی داره روزبه روز بهتر میشه و همکاراشم خوب انتخاب مبکنه و میدونه چه آهنگی رو به کی بده تنظیم کنه
(sm120) صدای محسن افتضاحه معلوم نیس تو اون تی وی خراب شده چیکا میکنن اینجوری شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]