اتفاقا یه تنظیم واسه یه بنده خدایی زده توی سایت هست جدیده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اتفاقا یه تنظیم واسه یه بنده خدایی زده توی سایت هست جدیده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در كل به اين نتيجه رسيدم بهروز صفاريان توو آلبوم هيچ غلطي نميكنه (sm172)
سفيد
رنگ ِ خاطرم بود
پر كشيد
زردم سبز بود
آبيم آبي تر بود
معذرت نخواه تو طعم ِ لبخندُ از من گرفتي
ديگه رنگي نمونده
جز قرمز ...
(sm118)
چاوشی اگه راه پارو رو ادامه بده صد در صد موفق میشه
ولی با وجود این موزیسین تمام شده امکان نداره
آقای حضرت مولانا راستی امشب تیمت هم که به نا رفت (sm2)
با من تا چند روز درباره فوتبال صحبت نکنید ...
یا حضرت منچستر (sm2)(sm30)نقل قول:
کیفیتش که گفتم خیلی خوبه ولی این که به بهترین خروجی سنهایسر میرسه مشخصه که نه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره جمع و جر همه جا میشه استفاده کرد از سیم و سیم بازی راحتی ورزشی و.....
دیگه میل خودته که یه پخش کننده خوب میخوای بیشتر یا یه هدفون خوب و عمری که همه جا استفاده کنی
واسه کمرتم موز بخور(sm2)
همین که محسنو با خودش نکشه پایین باید بریم و راضی باشیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا که دارم بیشتر فکر میکنم احساس میکنم که میلاد عدل هم از صفاریان بهتره (sm132)