بنز درخواست دستمزد بیشتر از رئال کرده (sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
بنز درخواست دستمزد بیشتر از رئال کرده (sm25)
حامد فلاح چرت میگه تو چرا باور میکنی(sm70)
فک کنم اگر دیشب گل زده بود شبونه خودشو ترنسفر می کرد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شقیری(sm59)
بنز رو تا موقعی که نندازن بیرون هیچ جا نمیره(sm50) بنز اول هوادار رئاله بعد بازیکنش(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودش گفته با رونالدو نازاریو رئالی شدم(sm50)
هر از گاهی از این چرت و پرتایی که مینویسی بعضیاش درست در میاد (sm70) + الان به روزترین اخبار متاسفانه فقط تو سایت همین دیوثه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکثر فورواردهایی که میشناسم شیفته بازی رونالدو نازارایو هستن (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بالوتلی گفته بود، اگه کاری کنید من رونالدو رو از نزدیک ببینم و باهاش حرف بزنم قول میدم آدم بشم (sm2)
درود بر شرفش(sm10)نقل قول:
البته این بدبخت فلک زده هم تقصیرش نیست روزنامه ها زیاد چرت مینویسن(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترجیح میدم از آی اسپورت خبر بخونم تا مرجع خبری(sm10)نقل قول: