اقا این اینترتر من بد داره اذیت میکنه ....
تا دیداری دوباره بدرود(sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
اقا این اینترتر من بد داره اذیت میکنه ....
تا دیداری دوباره بدرود(sm127)
خدمت از ماست حاجی... صیغه ای چی داری تو دست و بالت؟ (sm51)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزرگوار تقاصا دارم اون بنده حقیر و مفلس و ندار و آسمان جُل رو عفو بفرمایید ، خودم شخصا به یک سمتی هدایتش میکنم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما کد چن بودی؟؟؟(فقط برا اطلاعات عمومی)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بپا من اومدم سقف خانقاه به گمراهی نره (sm172)نقل قول:
اخه مردک اگه داشتم که این موقع اینجا بودم؟؟؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به همین شدت؟ (sm59) فقط خلوص نیت فراموش نشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما مریدانت اندر غم رفتن شیخمان ، خشتکها دریدیم ، بطوریکه زمین چنان تکان خورد در محورش که امشب یک دقیقه از شب قبل طولانی تر خواهد بود (sm70)نقل قول:
حاجی یه آمار بده هنوز 10 دقیقه مونده... جون تو واسه یه جوون شهرکردی میخوایم دیشب واسه اینکه به گناه آلوده نشه خودشو سوزوند (sm25)نقل قول:
(sm2)
ویلا خالی داری؟ (sm70)نقل قول: