احتمالا پیشنهاد بالا بوده و تا حدودی تحمیلی بوده تا راه آثار پیش رو باز بشه.. وگرنه اینگونه تیتراژا هیچ حرفی برای گفتن نداره.. (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
احتمالا پیشنهاد بالا بوده و تا حدودی تحمیلی بوده تا راه آثار پیش رو باز بشه.. وگرنه اینگونه تیتراژا هیچ حرفی برای گفتن نداره.. (sm50)
- (sm50)مادر عالی بود
غروب رو سیاه ... (sm50)
(sm50)
(sm132)
شاهکار دینی (sm2)
تو پیج ممر هم اون زیر نشستن منتظر ممر پست بده ازش سوتی بگیرن (sm2)
مسی و کفش جدید (sm59)کیونتون پاره ست (sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان یک ***** شگن گه در حد 5 دقیقه کار کنه چی هست فوری مهم دارم
نه فری گیتم کار میکنه نه سایفونم
سایت ***** شکن هم باشه مشکلی نیست
مرسی
غبار چطوری با پناه قافیه شده آخه (sm120)
دوستان یه فیلم خیلی خیلی خیلی ترسناک معرفی کنید در حدی که پشم های آدم بریزه (sm2) در حد امکان براساس واقعیت باشه
سلام
خوبین؟
سال نو مبارک (sm10)
میخوام به تاپیک های قبلی سر بزنم ولی رو گزینه ی بعدی یا قبلی کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته.
محمدرضا میخوام به همون تاپیکی که نوید واسم ساخته بود سر بزنم ولی نمیشه
پیداش کردم (sm176)
آقا این آهنگ یه مردی رو کی داره ورژن اتود رو داره ؟
یعنی محسن شدیدا پتانسیل مداحی رو داره ها در حد این که مداح میشد تو دوران حضورش تو جهان اسلام مداحی رو دستش بلند نمیشد (sm2)
سلام خوبی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عید تو هم مبارک
سال خوبی داشته باشی (sm120)
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این اتود یه مردی که میخواستی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با کهنه شراب مست تر میشه شد
نگاه کن چقدر تجربه ست پشت من (sm50)
(sm178)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون نوید (sm176)
چ خبره ؟ (sm54)(sm2)
بانو سیده فاطمه حسینی خــامنهای خواهر گرامی آیتالله العظمی خــامنهای، شبِ گذشته در یکی از بیمارستانهای تهران در سن ۸۹ سالگی درگذشت.
سلام همچنین (sm10)نقل قول:
من چیزی ندارم (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دردا دردا دردا فریادا یادا یاد آور
دردا دردا دردا درمانا مانا مانا گر (sm178)
نمیدونم هات اسپات کار میکنه یا نه ولی معمولا کار میکنهنقل قول:
ورژن اخرشو بگیر ببین کار میکنه یا نه
سال پر برکتیه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممد دهن لق واسه امشب دست به دعاس؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازی رفت اس داد میلاداگه ببریم 5 تومن نذر کردم بندازم صندوف صدقات اونوقت بردیم دیوث ننداخت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم خدا واسه بازی برگشت به خاطر رَکَبی که ممد بهش زده دهن رئالی ها روسرویس کنه (sm2)
ahmadsp
کسی از این لاشی خبر نداره ؟ (sm120)
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیروز بهم زنگ زد نیم ساعت صحبت کرد یه کلام از حرفاشو متوجه نمیشدم فقط میگفتم اره (sm2)نقل قول:
فقط فهمیدم مادربردش سوخته نمیتونه بیاد نت (sm2)
(sm59)
مادربردو چجور سوزونده آخه (sm2)نقل قول:
مادربردش سوخته میگفت اون همه فیلم داشتم پرید (sm2)نقل قول: