(sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا مادر جد من و شما از نظر جسماني خيلي قوي بنيه بوده؟؟ حرفاي ميزنيانقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان همون فقط سطح درك و شعور ملت رفته بالا
كائن فقط واسه عرباي اون وقت صادق بوده ولي اينا ميگن اسلام و فلان به خاطر همين خيلي ها قرباني شدن
در حسرت فردای تو
تقویممو پر میکنم
هروز این تنهاییها
فردا تصور میکنم
هم سنگ این روزای من
حتی شبم تاریک نیست
اینجا بجز دوری تو
چیزی به من نزدیک نیست
(sm101)(sm101)
قبول دارم... همین طرزـ تفکرـه که میگفتن پدر با دختری که به فرزند خوندگی بگیره رابطه جنسی برقرار میکنه... 9سالگی به بعد دختر رو به چشم یه واژن میبینن فقط :|||||||||||||||نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] جان مبارک باشه چقدرم بهم میاین (sm93)(sm10)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دخترا رو زنده به گور میکردن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته من كه اهلش نيستم ولي اسلام راه هاي مختلفي جلو پيش پاي اهلش گذاشته (sm2)
حیوون بودن (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما رفتیم...(sm167)
تنها نشانی که از دیجی پک دارم
سفارش دادم حالا رسید اخبار موثق بتان میگم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صادق خان هدايت ميفرمايند عسلام بر پايه نجاسات بِنَا شده و اگر دو وجب از پايين تنه رو ازش بگيري چيزي ازش نميمونه
خانواده ما که بودن... من عکس 18سالگی مادر خودمو میبینم موقع وضع حمل برادر بزرگم خیلی قوی تر و بزرگتر از 18ساله های الان میزنه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگذریم... (sm172)
حيوونا هم اين كارُ نميكنننقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درون بالشتِ من پُر است از سِنسورهای ياد تو!
---
حسن غلامعلیفرد
(sm172)
بیتلز
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا يكي بوده يكي نبوده در كل خيلي ها قرباني شدن اين وسط...نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امار فوت مادر و خصوصا بچه ديگه خودش گوياي همه جيز(sm9)
ولي اين كه امروزم هنوز همچين تفكراتشم هست ادمُ نااميد ميكنه
نتونستی تحمل کنی(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میذاشتی کامل شه بعد سفارش میدادی(sm120)
پرا رُ ميريزي تو بالشنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اروم ميگيري رو بالش
(sm120)اینجوری مطمئن میشم بقیشم اومد واقن دیجی پکه به علاوه میترسم تموم شهنقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)نقل قول:
مبارک فردا میرسه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس هاش رو حتما بذار(sm93)
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اكبر به فيس دسترسي ندارم ميتوني لينك دكلمه جنگ ناصر رُ برسوني؟؟ (sm10)
(sm174)نقل قول:
فک کنم 5شنبه برسه
(sm174)
(sm134)نقل قول:
(sm88)اوه اوه اجرای زنده نیکول برای ای اهنگ
کیفیتش خوب نیس امد میذارم
(sm72)نقل قول:
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدبخت شدم ممر طرح ریدمان جدید داره هر شب حستون رو نسبت به ترک فلان بگین (sm2)
اشترم زدی ؟
(sm10)نقل قول:
(sm2)سجاد چوچکم (لقب جدید )ساپورتش میکنه
بفرمایید (sm70)
اشترِ عزیز لطف می کنی آواتار این دیوث فسیلو با این جایگزین کنی (sm10)
(sm2)ممر برای این پستای فرهیختت میخوای هر شب کاور البوم رو با سایزای مختلف بذاری
خو لامصب قیف بگیر یه عکسی متناسب با شعر هر کدوم بذار چقد خرفتی تو
هرچی میزارم یه عده راضی نیستن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
سلیقه اینو (sm2)
(sm172)عکس چی بذارم آخه چیزی نیسنقل قول:
(sm70)ایول چی سریع کار میکنن جنسم تو انباره