به پست قبل مراجعه شودنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
به پست قبل مراجعه شودنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شات هم نمیتوانی آپ کنی؟(sm172)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کور شدم(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی وقته نزدم(sm74)
دهنت سرویس خیلی دنبال این دی وی دی بودم(sm81)
فکر کنم اونی که فرشید میخواد رو دارم(sm50)
اپلود کن دمتگرم داری پس (sm171)نقل قول:
حجمش چقدره
باشه رفیقنقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخر شب که سیستمو روشن کردم برات ی شات میگیرم اول اگه تایید کردی که همینه برات آپ میکنم
دقیقا یادم نیست ولی حدود ی گیگ باید باشه(sm50)
(sm98)
دهنم سرویس شد از بسته دنبالش میگشتم بابا تو دیگه چی هستی.(sm10)نقل قول:
اسکرین شات و فایل دی وی دی یا ویدئو اپلود کن میخوامش لازم دارم.
منتظرتم بهم خبر بده ممنون
- (sm50)
تو روحت (sm2)نقل قول:
(sm50)
باشه داداش(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm154)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)(s m50)(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)(sm5 0)(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)(sm50) (sm50)(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)(s m50)(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)
بشمرید چنتاس (sm120)
آقا من نمی دونم این هشتگ چجوریه
دارم آزمایش می کنم (sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان میخوام اینو با هشتگ بذارم
نشد(sm2)
شاید با گوشی نمی شه
تربیش اینه؟
#آدرس،عدد
(sm25)
نمیشه (sm81)
خوب منم الان کپی پیست کردم دیگه (sm1)
یه اینتر بزن بعدش شاید بشه(sm172)
(sm2)مال مام نشد
با موبایل نمیشه
کپی کنی تو ادیتور معلومه اگه لینک داشته باشه آبی نشون میده (sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر وقت دکمه تشکر میزنم به این زیر عکس گذاشتم بعضی وقت ها میاد مشکل از کجاست اصلاش کنید ممنون
این برای همه اینجوریه تاپیک آپدیت خودکار میشه پست ها میاد توام زود تشکر میزنی اینجور میشه
(sm21)(sm77)(sm120)نقل قول:
رفیق همینو میخوای؟ خیلی کیفیت نداره اما غنیمتهنقل قول:
اسکرین شات بگیر ببینیم (sm155)نقل قول:
مثل مجسمه (sm50)