Desiree - Sinjul (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
Desiree - Sinjul (sm50)
و باز هم مسی (sm59)
(sm2)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه به دل نگرفتم . آخه بد جور نوشته بودی . فک کنم شما تو انجمن شخصیت آدمارو از رو آواتار تشخیص میدی منم قبلا" آواتارم هایده بود . مهستی بود چون طرفدارشون هستم کلا" هرکی میخواد خودشو زوری تو جمع جا بده یا چاوشی میزاره یا داریوش منم میتونستم داریوش بزارم تا یهو بشم فعال ... !!! . اما مجید گذاشتم چرا چون تو یه برهه از زمان مجید با اهنگهاش واسم خاطرات قشنگی ساخت. یعنی از اولین کار مجید تابه الان دنبالش کردم کنسرت میلادشو رفتم و ... یه جورایی کارهایی که میخونه وصف حال زندگی خودمه . عاشقش شدم دست خودم نیست. شما وقتی عاشق یه نفر میشید میتونید ازش دل بکنید ؟ به هر حال ممنون که خوب برخورد کردی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما این کجاو ان کجا (sm173)
خوبه که خودتیو و علایقت رو بهش افتخار میکنی و ترسی از انتقاد و حرفای بقیه ندارینقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انشاله همیشه موفق باشی
بازم شرمنده اگه حرفی زدم باعث ناراحتی شد . حلال کن
اکبر جونمه ، اکبر خونمه (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت (sm127)