هيشكي حرف ِ منو انگار نمي فهمه ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
هيشكي حرف ِ منو انگار نمي فهمه ... (sm50)
حرفت زیادی خوشبینانستنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوای بگی ملت تونستن جلو حاکمیت واستن و یه قدم ببرنش عقب
ولی این خبرا نیست! همین ملتی که فک میکنی مقوامت کرده و فلان از فردا سرازیر میشن واسه خرید
تازه گرونم بشه باز میخرن این صوبتای کمپین و فلان شوخیه
باز این امین شروع کرد(sm120) دلم واسه بتی تنگ شده(sm50)
ابله کی میخوای بفهمی تبدیل نکنی این کلیپارو
همه که د جریان این x265 نیستن
نوید میخوای بزنمشون؟(sm162)
سیفیت(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اینجوریام نیست مردم باهم متحد بشن همچین زمین میزنن اینا رو نفهمن از کجا خوردن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین انقدر اوضاعشون بحرانی شده 4 وزیر نامه نوشتن به رییس جمهور که وضع خیلی خرابه . این تو تاریخ جمهوری اسلامی سابقه نداشته.
اصن من بد اصن من بد (sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقيقانقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چنين چيزي سابقه نداشته
(sm120) چطوري بتي ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه نميخواد (sm51)