نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با تو عشقم پخش بشه وارث هم قطعا پشت بندش میاد
تابستون شادمهری در پیش داریم (sm118)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با تو عشقم پخش بشه وارث هم قطعا پشت بندش میاد
تابستون شادمهری در پیش داریم (sm118)
پیمان کدوم تراک های البوم چاوشی پسندیدی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دیگه یه بار وقت گذاشتم کلی اسم قشنگ پیدا کردم (sm128)
اختیار داری از لحاظ غلط انداز بودن به پای آی دی شما نمیرسه (sm2)
فقط مونده بود من یکی به آیدیت گیر بدم که بهونه موجهش جور شد (sm41)
(sm155)
(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
خودت باعث شدی دیوث خطابت کنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا بودی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هستم حالا(sm2)نقل قول:
نقل قول:
هنوز نگوشیدم راستش
شاه مقصود رفت یه چیزی شبیه قطار بسازه