آینه قدی (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
آینه قدی (sm50)
فردا شروع امتحانات (sm88)
پست قبلی رو ادیت کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیفیتش خوبه چکاره ندارم دوستش دارم عاشق مهستی هستم لطف کنید اپلود کن ممنونم ساسان دمتگرم زحمتش هم کمی نیست (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا باید برم موهامو از ته بزنم همش میاد رو چشام می ریزه
تف به هر چی موی لخته چسب هم میزنیم حالت نمی گیره تا بادی بیاد میره اینور (sm2)
خواهش میکنم فقط بگم که الان چک کردم فتانه و فرشته اجرا می کنن و مرلسم کامل نیس و اصلی حدود 3ساعته که رو یوتوپ هست بنظرم کیفت بهتری نسبت به اینی که من دارم هست!نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کمتر بزن(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی دیوث به جای لیچ کردن اون چورنا ، این لینک یوتیوب ساسی رو لیچ کن . . . (sm50)
چووون گلابی 60 گیگ چورن لیج کرده . . . (sm81)
(sm172)
بعد اون دی وی دی پارس ویدیو رو نمیده ب ما (sm74)
بیا از خودت دفاع کن ، مگر نه ام شب پودر می شی دیوث . . . (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدومو می خوای بابام جان . . . (sm2)
عمو فری در لندن !؟ (sm50)
اینو می گم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[QUOTE=Hadi;781781]فردا باید برم موهامو از ته بزنم همش میاد رو چشام می ریزه[/QUOTE
ریزش مو از آب کولر میتونه باشه مثل اب داغ رنگش سفید میشه برای مو مضر هست
موقع ای که از حمام میای بیرون بلا فاصله سشوار نباید گرفت بذاز 2ساعت بشه
بستگی به شامپو شیمیای هم داره . شب به موقع نخوابیدن هم تعسیر داره
من چند بار مو زدم فایده نداشت اخرش ریخت پس بهش فکر نکن بهترین راه که گفتم بیخیال
اما نذار موهات چرب بشه رو کف سرت نفس نمتونه بکشه
اب بجوشانید فقط بعد کمی صبر تا ولرم بشه سرتون بشورید برای همیشه ات اخر عمر
دیوث 1چورن ترابایتی(sm50)
2 مگ از دلم نمی شه دانلود کنم تا ساعت 3 . . . (sm2)
اولیّن دی وی دی ای که تماشا کردم همون بود . . . (sm51)
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه جاییش یه متلکی هم به ایرج جنتی عطایی می گه . . . (sm81)
دهنت سرویس شما دو تا دیوثا هم دستید(sm81)
می گه : اون شاعر خلق ها که شعر هاش رو می جویید و توی دهن داریوش خواننده می ذاشت الان کجاست . . . (sm74) (sm81) (sm74)
[QUOTE=blac;781796]گفتی خلاصه چی کار کنم(sm98)نقل قول:
ن
یه دفعه ورق لعنتی بر گشت . . . (sm50)
[QUOTE=SaSan69;781804]من الان ا ز کی نقل گرفتم؟(sm50)نقل قول:
حالا بل شات ها رو به بینم شاید اون نه باشه . . . (sm2)
(sm50)
[QUOTE=SaSan69;781804]نقل قول:
هیچی بیخیال مو غضه نخورید من غضه خوردم هیچی نشدم
صفحه قبل از لینک هادی نقل گرفتم برو ببین
[QUOTE=SaSan69;781806](sm2)نقل قول:
بس که این ویدیو ها و عکس رو دیدیم توی این چند روز مغزی دیگه نموند . . . (sm81)
[QUOTE=blac;781809]الان این حرفت چ ربطی ب سوال من داشت(sm77)نقل قول:
(sm19)
ای شیرم دهنتون (sm39)
(sm2)
آقا من همش پستای خودمو با صابر و هادی قاطی می کنم(sm2)
آره ساسی منم دارمش . . .
ولی این هادی یِ دیوث ازم قول نامه گرفته آپ نه کنم . . . (sm2)
یکیتون اقلا آواتارشو عوض کنه(sm2)