آخر این جاده منتظرت میشم، جاده ای مه آلود، در پگاه اولین روز زمستان، در میان برف های ریز و یکریز، با چمدانی پر از خاطرات...(sm54)
suitcase playing
نمایش نسخه قابل چاپ
آخر این جاده منتظرت میشم، جاده ای مه آلود، در پگاه اولین روز زمستان، در میان برف های ریز و یکریز، با چمدانی پر از خاطرات...(sm54)
suitcase playing
نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضي كاراش خوبه (sm54)
باو حامی هم هیچ گوزی نیس .. این همه کیون خودشو جر داد این چند سال ملت فکر کردن کیه
تو بارون که رفتی (sm50)
(sm70) فقط ستاره و یکی دوتا از کارای کما 1نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضي خواننده ها مخاطبشون خاصه از جمله حامي . من به شخصه نميتونم گوش بدم ولي حالا اينو جلو 2 نفر بگو ميگن از هنر و موسيقي چيزي حاليت نيست (sm25)
باو حامی تو خوانندگی جزو چندتای اوله خیلی خوب میخونه ولی جنس صداش زیاد دلنشین نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تقاص و روزگار رو از البوم جديدش دوست دارم مخصوصا تقاص رو
من خودم از سام و نرگس کاراشو دنبال میکنم ، هیچکی اندازه ی حامی به وضع موسیقی ایران اعتراض نمیکنه که آقا چرا تنظیما اینجوریه و فلان و هیچکی هم اندازه ی خودش قدیمی کار نمیکنه ، همین آلبوم آخرش آدمو میبره به دهه 50نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط خوب میخونه ، 10 سال هم ولش کنی تو استودیو یه کار درست درمون نمیتونه بسازه ، فقط ادعا
اصن روایت داریم که می فرماید : مردی خوب است که هر شب زنش را کتک بزند و سیاه و کبود کند (sm120)نقل قول: