نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا صداي خوبي داره به عقيده من سبكش جاذب نيست
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا صداي خوبي داره به عقيده من سبكش جاذب نيست
با این حرف حامی که میگه تیتراژ افتاده دست ِ مافیا کاملاّ موافقمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صداش خوبه ولی ملودی هاش به درد نمیخوره
خواننده هایی مث شهروز و اعتمادی و حامی و ... فقط چص ناله میکنن ، ضعف خودشون رو میخوان بندازن گردن ملت
20 ساله دارن میخونن همیشه همونی هستن که بودن ، 40 سال دیگه هم بخونن باز هم تو همون دهه 70 گیر میکنن
مگه شادمهر با شهروز تو یه سبک شروع نکردن ، الان ببین شادمهر رفته کجا ، شهروز مونده کجا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موافقم هميشه در حال اعتراضه . حيفِ صداش
باهات موافقم. دقیقا" همینطوره ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم جدیدش تقویم و دیوونگی حرف نداشتنقل قول:
بابک بیات که رفت ، حامی تموم شد
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صداش که عالیه منتها من جنس صداشو زیاد دوس ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضي خواننده ها عامه پسند نيستن هر چند كه به گوشه هاي موسيقي تسلط كافي داشته باشن