نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بشنو ولي باور نكن ميدوني چه درامدي داره براشون ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بشنو ولي باور نكن ميدوني چه درامدي داره براشون ؟
صدای عامه پسند فقط ابی ومعین (sm50)
حامی :
خیلی دوس دارم موقع دعوا به طرفم بگم بی خرد فرو مایه بی شخصیت
ولی نمیدونم چرا هول میشم میگم سک کش مادر ج*نده خوازتو میگام حروم زاده . برو عققققققققققققققب حسییییییییییییینی
(sm2)
میتونن پول بیشتری بگیرن برا هر ثانیه تبلیغنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نگو تو رو خدا احسان از تيتراژ معروف شد ؟ (sm77)
موزیک ما به روز نمیشه یا نت من مشکل داره ؟
هنوز تشییع پاشایی خبر اولشه (sm54)
سریال برای آخرین بار شبکه تهران ، حدود 10 سال پیش بود فک کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من و باد و بارون رفیق صـِـــــــمیمی... (sm50)