نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خخخخخخ
به قول معروف دنبال یک فرصت مناسب و وقت مقتضی میگشتم تا ...
(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خخخخخخ
به قول معروف دنبال یک فرصت مناسب و وقت مقتضی میگشتم تا ...
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نامرد زهر خودتو ریختی(sm2)
ایمون هم وارد شد(sm120)
سعی کنید تا اخر هفته احسانو راه ندید به این تاپیک.. شاید فرجی شد برا اهنگ(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرگ بر امریکا(sm2)
نقل قول:
به خاطر رودروایسی نمیتونستم بگم (sm147)
داشت کم کم عقده میشد خوب شد به دست خودت زمینه اش رو فراهم کردی تا خودم رو خالی کنم (sm14)
دیدم ماه نورِ.. گفتم بیام ی ثوابی کنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزی(sm127)
قشنگ معلومه از نت محل کارش استفاده میکنه ، هیچوقت ساعت غیر اداری اینجا نیست دهن سرویس (sm2)نقل قول:
نقل قول:
خدا خیرت بده الهی
قربونت بزرگواری دادا (sm19)(sm134)
چندباری هم اخر هفته مشاهده شده ولی کلا به اموال بیت المال ضربه میزنه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمالا الانم فابلاش دارن دانلود میشن فردا بریزه تو اکسترنالش (sm2)نقل قول: