پس این خبر آلبوم صادقی چیه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
پس این خبر آلبوم صادقی چیه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قشنگ نبود؟ الحق كه در زمان خودش كولاك بود . همون زمانم بودن خواننده هائي كه تيتراژ اجرا ميكردن كه كسي اسمشونم به خاطر نداره . بي تاثير نيست براي شناسوندن به مردم ولي موندگاري و محبوبيت يه كار تنها به تيتراژ مربوط نيست
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکیمون بهارِ سرخوش ، یکیمون پاییزِ پُر درد (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شوهر خاله من زندگیش اندی ه (sm2) همه البوم هاش و کنسرت هاشو ارجینال دارهنقل قول:
از قبل بوده فكر كنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موندگاری به تیتراژ خونی نیست و معروف شدن به خوندن تیتراژ بستگی داره ، خیلی هم دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه باو ، خبر پاشایی رو برنداشتن واسه بازدید
باع (sm120)نقل قول:
من خبرای قبلی و دنبال کردم همچین چیزی نبوده (sm120)
اندی پرسته پس (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان خودم بزاری تو مهد کودک ، بچه ها بالا پایین بپرن ، مخصوصاّ قدیمیاش(sm120)