کفشای تن تاک ـتم بپوش کارات سریعتر پیش میره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کفشای تن تاک ـتم بپوش کارات سریعتر پیش میره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کرج بودیم... به همین شخص احسان ربط داره (sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما دیگه دست مارو از پشت بستین پس(sm120)کباب که کاری نداره،ما پاگشاهامون دو سه رقم غذاس با کلی سالاد و دسر.نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پدرمون درمیاد(sm25)
از خردکن پلین استفاده کننقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از غذاهای آماده خانوم خانوما استفاده کن
حتما همه راضی میشن
تن تاک هم بپوش کارات سریع پیش بره
پس بزن تو سرش مهندس بی مسئولیتو..برو به باباتم بگو مجرمو پیدا کردی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
روز آخر ؟ (sm77) سوپ ، قورمه سبزي ، لوبيا پلو ، بادمجون شكم پر ، لازانيا اين قلم آخر رو اگه برسم تازه ، اين همه پخت و پز دارم كه از شب قبلش بايد شروع كنم به مقدماتشون خريد ميوه و شيريني خودش وقت گيره اونم كار فردا صبح ، امروزم يه سري كار خونه دارم (sm74)
نقل قول:
الهي (sm120)
بابا چه اعصابی داری آفریننقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من سه سال دارم سیب زمینی سرخ کرده میخورم
بنده خدا ما تازه عروس و دومادو میذاریم ظرفارو بشورن پس از شام (sm2)نقل قول:
یه كم زور داره وقتی هیچكى سر جاش نی
زندگیت خورش و بدبختی چاشنی (sm1)