عالیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
عالیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)وقتی بابا اسی با کوله بار سنگینی از تجربه میگه به درد نمیخوره حرف گوش نمیکنین کَ (sm120) همون اول نصبیدم ( رو لپ تاپ خانم البته (sm120) ) بقیشو نگم بهتره (sm2)همه چی رو که نباید گفت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا اییی نَوَفَهمَه تبلیغ میکونَه شماها بَفَهمین که هر چی که آمد را زرت نصب نکنین (sm120) فقط ویندوز 7 والسلام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم منظور بانک ملی دقیقا این بوده: "بانک اینترنتی ملی" (sm30) از تراوشات ذهنی بانکیاست(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm2)(sm30)(sm2)(sm30)(sm2)(sm30)(sm2)(sm30) (sm2)(sm30)(sm2)(sm30)(sm2)(sm30)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا ..... منم همینو بهش گفتم، قبول نکرد ....... حالا تا برنامه ها بیان و خودشونو با 10 وفق بدننقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونام دقیقا میدونند که مشتریای اصلیشون همه از نسخه های قدیمی ویندوز استفاده میکنند و حالا حالاها تو فکر وفق دادن نیستن
دقیقا | Exactlyنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
حالا ک فایل زدی گوشیت سبک شد میفهمی چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از جمعه من نیستم ب مدت 5 رووز میرم مشهد بقیه روزا هستم (sm51)
دیشب خواستم دانلودش کنم 8 حوابم برد تا 8 امروز . 12 ساعت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Roly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعصابم خیلی خورد شد دیشب (sm50) پشت میز چشام میرفت .. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی حال میده تا سر میذاری رو بالشت میری .. (sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگیر بخواب دیه (sm120)نقل قول:
تازه بیدار شدم از خواب .. (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه عجب (sm120)نقل قول:
نقل قول:
(sm2)تف نده مومن تو مث این وطن امروز و کیهان میمونی فقط میگن امریکا بده اگه خوب شد بدشو میگن اگرم بد شد میگن دیدی گفتیم
(sm2)
(sm30)باس یک گیگ یک گیگ بخری
تو فکر یک سقفم . یک سقف رویایی
سقفی برای ما حتی مقوایی
(sm50)
تو هم مث شرق و ایران میمونی فک میکنی حسن چاخان تحریما رو برداشته (sm2)تو فک میکنی اگه آپدیت کنی کن فیکون میشه همه مشکلاتش میره یه ویندوز دیگه نصب میشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون قبلیه بهتر بود .. ریده آپدیت (sm2)نقل قول:
64 بیت قبلی رو میخوام دان کنم دیوثا برداشتن رفتم تو چند سایت نداشتن
همه شرکتا به ازای خرید حجم بیشتز ..... قیمتا کمتر میشه ..... اینا چرا بر عکسن (sm30)(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میتونی شکایت کنی (sm128)
امیر یه امتحان بکن شاید اون 2 گیگ و 3 گیگ مالیات نیفته که 500 زده روش ..
کودکانه فرهاد (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بوی عیدی . بوی توت . بوی کاغذ رنگی
بوی تند ماهی دودی وسط سفره نو
(sm50)
با اینا زمستونو سر میکنم . با اینا خستگیمو در میکنم .. (sm50)
اینم میتونه باشهنقل قول:
میبینم صورتمو تو آینه،
با لبی خسته میپرسم از خودم :
این غریبه کیه ؟ از من چی میخواد ؟
اون به من یا من به اون خیره شدم ؟
باورم نمیشه هر چی می بینم ،
چشامو یه لحظه رو هم می ذارم ،
به خودم میگم که این صورتکه ،
میتونم از صورتم ورش دارم!
میکشم دستمو روی صورتام،
هر چی باید بدونم دستام میگه،
منو توی آینه نشون میده،
میگه: این تو ای، نه هیچ کس دیگه!
جای پاهای تموم قصهها،
رنگ غربت تو تموم لحظهها،
مونده روی صورتت تا بدونی
حالا امروز چی ازت مونده به جا!
آینه میگه: تو همونی که یه روز
میخواستی خورشیدو با دست بگیری،
ولی امروز شهر شب خونهت شده،
داری بیصدا تو قلبت میمیری!
میشکنم آینه رو تا دوباره
نخواد از گذشته ها حرف بزنه!
آینه میشکنه هزار تيکه میشه،
اما باز تو هر تيکه ش عکس منه !
عکسا با دهنکجی بهم میگن:
چشم امیدو ببر از آسمون!
روزا با هم دیگه فرقی ندارن،
بوی کهنگی میدن تمومشون!
(sm50)(sm50)
روزا با هم دیگه فرقی ندارن !
بویِ کهنه گی میدن تموم شون ! (sm50)
(sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
آینه میگه: تو همونی که یه روز
میخواستی خورشیدو با دست بگیری،
ولی امروز شهر شب خونه ت شده،
داری بیصدا تو قلبت میمیری !
(sm50)
آلبوم پازل بند اومده ها (sm120)تو بازار
فردا پخش میشه
امروز نوزدهمِ دیگه
موسیقی ما هم زده اومده
من رفتم گفت فردا پخش میشه
به من امشب ای ساقی بده می دریا دریا
اونقدر امشب مستم کن که بشم دور از دنیا
بده جامی ای ساقی که بسازم با دردا
(sm50)
خسته نباشی دلااور(sm70)نقل قول:
pogback#
(sm2)حیف شد جان تو 6 گیگ دانلود از دستم پریدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Roly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واس چی ؟؟؟ نت رایگانش شب ؟؟نقل قول:
آره دیه ..نقل قول: