یه زن هم نه داریم که خودش بیاد . . . (sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
یه زن هم نه داریم که خودش بیاد . . . (sm172)
خودش بیاد به یاد . . . (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
زن میخوای چیکار دختر بگیر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی این روز های خراب ، برام عرق سگی بیار . . . (sm111)
عمه خرابتو بیارررررر شاید که آرومم کنه (sm118) (بر وزن ترانه خیانت )نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آغا (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بد جنس (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سس کش چرا ام پی فور نزدی . . . (sm81)
بس که . . . (sm2)
این فایل صدا نه داره ، دانلود نه کنین . . . (sm50)
هادی کدوم گزینه رو زدی توی پارس گیت !؟ (sm81)
دمت گرم پسر (sm10)(sm10)نقل قول:
شایعه درست کردم . . . ولی تهش راسته . . . (sm2)(sm50)(sm2)
هادی من شنوای ندارم با سمعک استفاده میکنم دانلود 500مگابایته کیفیت صدا خوبه(sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
پس درسته صدا نه داره . . .
باید می زدی ، صوت و تصویر ترکیب شده . . . (sm59)
بزن صوت و تصویر ترکیب شده دیوث . . . (sm50)
اونو زدم فعلا نوشته در حال فشرده سازی
یه بارم متوقف شده .. دیوثا حجم مو به گاه میدین جای این میتونستم گیگ چون ذخیره کنم (sm74)
(sm2)
(sm2)
نمیدانم والانقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجبا
من دارم دانلود میکنم بیچاره شدمممممم حجم به گاه رفته دیگه (sm81)نقل قول:
زودتر
جایگزین کنید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قرمساق (sm50)نقل قول:
دیوث تشکرمو پس گرفتم ری دی(sm3)
مجددا تشکر می کنم(sm70)
عوضش کردم دیه (sm120)نقل قول:
الوعده وفا . . . هادی پودر شد . . . (sm2)
امشب چقدر باحال شده (sm30)
تقصیر خودته دیگه(sm50)
11 مهمان ها
ربات های 7000تومانی(sm3)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط A l i REZA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
از بسته خندیدم کوزیدم(sm25)