رستاک (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
رستاک (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن جواب سلام مارو هم نمیده بیاد اینجوری با ما گرم بگیره (sm70)
عوضش خایه مالی میکنی و اکسپت میشی (sm70)مردک خایه مالنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شر نگو یه سال خویه مالی کردم از بلاک در نیومد چی میگی (sm70)نقل قول:
عصبی شدم یه بیانه ۵ خطی نوشتم به بهادر ، ۱۰ مین بعد اکسپت شدم(sm54) ، جا داره همین جا از بهادر جان که احترام میذاره به مخاطبا تشکر کنم (sm174)
(صرفا جهت حضور عکاسان گرامی )(sm59)
پس اخر این سجاد لاشی کاری نکرد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دیدم اکسپت نمیکنه ، درخواستمو پس گرفتم که درخواست جدید بدم برم صدر لیست ، دیدم دیگه نمیشه درخواست دوستی داد آلت شدم(sm2)
من زیر آهواهرم ... (sm50)
بنده خدا چند بار رو زد ولی نتیجه نداد ، اخر منم دیدم نمیشه دیگه رفتم سراغ بهادر ، البته قلبش به بهادر چند بار گفتم هی میگفت صحبت میکنم ولی یادش میرفت (sm120)نقل قول:
(sm2)
میرم الان بلاکش میکنم لاشیو (sm2) یه پیج کریس رونالدو هم دارم 15هزارتا لایک داره میرم لینک محسنو میزارم میگم پلیز ریپورت (sm2)
لعنت به اين آوار!نقل قول:
لعنت به این آهوااار ( اوج گرفتن ا ) بین حروف ( و ) و ( ر ) (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به جان خودم اینجوری ملودی رو میره (sm178)