با یه عراقی حرف نزده بودیم که زدیم گفتم ۲ میلیون میگه پول یه هفته ی من هست اینجا ..
اینترنت آزاد همه شی آزاد کارت DVB کارش ماهواره پروژه ش فرستاده کانادا تایید شده ..
نمایش نسخه قابل چاپ
با یه عراقی حرف نزده بودیم که زدیم گفتم ۲ میلیون میگه پول یه هفته ی من هست اینجا ..
اینترنت آزاد همه شی آزاد کارت DVB کارش ماهواره پروژه ش فرستاده کانادا تایید شده ..
دمت گرم (sm10)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت خوبی امیر ؟ کم پیدایی ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش باشی همیشه (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا همه همینیم ... (sm172)
گوه توش اه ..
این مودمای فورجی نمیشه انلاک کرد ؟ مثلا نوشتن فقط با سیمکارت ایرانسل یکاری کنی با بقیه اپراتورا جواب بده
سایت همتا چرا باز نمیشه ؟ (sm74)
دیگه تموم شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینطور که میگن فعلا مشکل داره ... تا دو سه روز دیگه درست میشه و بعد عید کاملا بسته میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان یکی دوبار من امتحان کردم باز شد (sm135)