زن گل ماتمه
خار و گل با همه (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
زن گل ماتمه
خار و گل با همه (sm50)
چاکر حشمت خان (sm66)
سهی به همین سرعت رفتی دوا کشیدی !؟ (sm50)
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیاها مستن . . . (sm19)
آره خوردم واقعا
ام شب فیلم بیتا با بازی یِ گوگوش عزیز . . . (sm27)
عادت کردم شبی دو سه بار شام بخورم
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون چاق نمی شم خودمو رها کردم
دیوث برو توییتر خبرایی در راه استنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث خودتو رها نکن خانواده نشسته . . . (sm2)
کجای توئیتر . . . (sm51)
آهان ، اون جای توئیتر . . . (sm25)
طرز تهیه : کیوی رو دایره دایره کنید بریزید تو تابه.بعد تابرو بذارید رو بخاری تا تیکه ها خشک بشن.بعد بریزین تو فریزر بذارید تو یخچال و استفاده کنید به میزان نیازنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کارارو تو خدمت میکردیم خشک کردن میوهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعر نگو شاعر میشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو ... دادن ماهر میشی (sm2)
ما بین صد دیوث بازم تنها می مونه(sm81)
جلسه شورای امنیت
(sm50)
خیلی خوشمزس فقط زیاد بخورم معده اذیت میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره مخصوصا پرتقال
(sm2)
میثم این فیلم shame که گفتم حتما ببین
آقا خجالت بکشید حیا کنید این تاپیکو رها کنید
(sm2)
دیشب خواب دیدم برگشتم مشگین شهر و تو اموزشی هستم و هرچقدر میگم اقا من ی بار خدمت کردم منو ول کنید میگه نه مدرکی ندارید من میگم چرا کارت پایان خدمت دارم و اینا
خلاصه تا اون گروهبانه رفت چک کنه ببینه راست میگم یا نه از خواب بیدار شدم(sm74)
کجاست میخوام دانلود کنمنقل قول:
آره منم چند بار خواب دیدم دوبااره سربازم و میخوام صبح برم پادگان میگم ولش بزار بخوابم (sm50)نقل قول:
این به خاطر اینه که از خدمت دل خوشی نداریم تو خوابم دست بردار نیست //
هه خدمت مقدس جمهوری عسلامی
آدم که خواب می بینه نمیدونه که خوابه بدیش اینه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
تا اخر عمر باید این کابوسا رو ببینیم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعصاب و روان نزاشتن واسه ما جا کش پدرا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میثم ما چیلتر شکن روشن داریم واسه همونه
هادی راست میگم تو خواب جدیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
10 تومن پول نه دارم که برم برای ام شب مزّه به خرم . . . (sm81)
الکی الکی الکلی شدیم رفت . . .(sm50)
من 10تومن تو کارتم دارم بدم؟(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گشاد تر از من مگه پیدا میشه این جا یه ماهه میخام برم بگیرم (sm2)نقل قول: