نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون(sm174)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون(sm174)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm29)
من برم (sm81)
بازم این شکلک (sm2)نقل قول:
من شنیدم جدیدا یه سیستمی را انداختن نمره هارو به اولیا گزارش میده هر کی میره تو سایت مدرسه تو پروفایل بچش همه گند کاریارو میبینه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا من تو کل 3 سال دبیرستان کارنامه خودم و ندیدم تا اینکه دیپلم و دادن بهم اونجا نمره هام مشخص بود (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم مسیر رویایی
تاریخ انتشار شنبه 8 آذر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm155)
دست حق به همراهت مادر جان (sm10)نقل قول:
من میدونم که از عهده ی چتر بازان بر میای(sm120)
ایشالا که مجلست آبرومندانه برگزار شه(sm176)خوش هم یگذره(sm59)نقل قول:
آخ آره ما پارسال ازینا داشتیم (sm2) ولی مدیر جدیدمون این کارو نکرد (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درستش همینه(sm59)