شما مادرتون رو داریدنقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شما مادرتون رو داریدنقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب آره(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبهنقل قول:
ولی من ندارم (sm165)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
تو فیس یه دونه از فرندام اسمشو عین همین بشر کرده بود
مدرس زبان بود هی میومد پستهای عجیب فینگلیش میزد و کامنت ها همه فینگلیش
همش فکر میکردم اینه
گفتم دو روز رفته تهران ببین چه دور برداشته(sm2)
نگو اشتباه میکردم
(sm120)
نمیخوره باو(sm120)
اگر فوت کردن روحشون شاد(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه شعری که گذاشتم باعث ناراحتیتون شد معذرت می خوام(sm25)(sm10)
مهم نیست بعد سه سال دیگه همه چی عادی شده واسم(sm9)نقل قول:
ما عاشقیم.وقتی زیر یه چتر راه میریم
ما عاشقیم..وقتی یاغیِ خیابون بارونِ
وقتی دستامونو با هم شریک یه چتر می کنیم
ما عاشقیم، وقتی انگشت شصتم.سر می خوره رو انگشتات
پله هارو هی میره بالا..هی دوباره..هی دوباره
شصتم که خوردسال میشه.نوازشت رو بازی می کنه
ما با دو دست یه چترو می گیریم
زیر یه ابر راه میریم
دوتا لبخندیم رو یک لب
تا خونه راهی نیست..اما..
از بیراهه ها میریم.خیابونای خلوت و کشف می کنیم
تا عاشق بمونیم..زیر چتری که خیال می کنه سقف شده
ما عاشقیم..وقتی یاغیِ خیابون بارونِ
دوست داری من و. تو میگی اینو.زیر همون چتر
دوسِت دارم رو.زیر بارون می گم.بدون چتر
احسامون خیس میشه ..واسه چند لحظه..
بارونِ تندیِ..و باز زیر یه چتر راه میریم
وقتی یاغیِ خیابون بارونِ..ما عاشقیم..
(sm19)
مهندس پزشک آینده(sm59)(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک سردِ! داغِ دلت و می بره(sm172)نقل قول:
دندون پزشک و همکار آینده(sm176)(sm120)نقل قول: