ناصر ندیمی؟نمی شناسمش! واجب شد برم دنبال شعراش(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ناصر ندیمی؟نمی شناسمش! واجب شد برم دنبال شعراش(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی معرفت (sm81) ترانه هاش که خوب بود ؟؟؟نقل قول:
بیلمیریم (sm155)نقل قول:
منم تایید می کنم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
wtf?(sm120)نقل قول:
مرد سیبیل قشنگ آبادانی (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو حق نداری تایید کنی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
10 ساعت کمبود خواب دارم (sm50)
به نظر من باید در قالب یه آهنگ استاد بابک معصومی عزیز و محسن چاوشی با هم کار کنن تا همه به توانایی استاد معصومی پی ببرند و همه جلوی این بزرگ مرد
موسیقی ایران سر فرود آورند