الیزابت : چطوری میتونی به یکی بگی خداحافظ وقتی که نمیتونی حتی بدون فکرشم زندگی کنی ؟! من نمیگم خداحافظ ، من نمیتونم چیزی بگم !
من فقط میرم ...(sm50)
شب های بلوبری من-وونگ کار وای
نمایش نسخه قابل چاپ
الیزابت : چطوری میتونی به یکی بگی خداحافظ وقتی که نمیتونی حتی بدون فکرشم زندگی کنی ؟! من نمیگم خداحافظ ، من نمیتونم چیزی بگم !
من فقط میرم ...(sm50)
شب های بلوبری من-وونگ کار وای
خداروشکر همیشه به خوبی(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه والا خوب نیستم (sm172)
چه خبرا داداش؟ مشغول خدمتی همچنان؟
عزیزمی(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا دادا نبینم تو لک باشی(sm169)
اره درگیر خدمتم همینجور حضور میزنم تا تموم بشه(sm59)
یا حسن نصرالله
فدای تو (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی بگم اوضاع همیشه اون طوری که تو میخوای پیش نمیره (sm50)
ایشالا هر چه زودتر میگذره (sm176)
یا امیر موزیک باران
ممنون(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره...اتفاقن همین روزا در حال خوندن ی کتابم مصداق صحبت خودته داداش، کتاب زهیر پائولو کوئلیو(sm169)
(sm10)نقل قول:
اهوم , چه خوب که هنوز عادت مطالعه رو حفظ کردی...من که کلن هیچی ...
خدا در روستای ما کشاورز است - همای
لینک میدین؟
(sm50)