امیدم به شماست آقا معین
بترکون که موسیقی بد وضعش خراب شده
نمایش نسخه قابل چاپ
امیدم به شماست آقا معین
بترکون که موسیقی بد وضعش خراب شده
ممنوم ازت که به فکری ، همین که منتظر آهنگ جدید معین هستی ، یعنی دوسش داری که منم خوشحال میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه الان آهنگ هاشون بد شده ، مربوط به یه خواننده خاص نیست ، بعضی ها توشون خیلی محتاط و
خوش شانس اند که هنوز با قدرت آهنگ میدن و هواداراشون رو راضی نگه میدارن ، مثل داریوش ، معین ، امید ، شادمهر.
فقط میشه به همین چند دونه خواننده انگشت شمار امید داشت ...
اینم اضافه کنم که تا همین الانش استاد معین جدا از آلبوم جدیدشون (دلم تنگته) ، نزدیک به 5 تک آهنگ پخش نشده دارند
به اضافه 2 موزیک ویدیوی پخش نشده و آلبوم جدید دیگری که در جشن سالگرد رادیو همراه اعلام کرده بودند که شامل کارهای سنتی شون هست!
بسیار عالی شاد باشید وزنده
به نظر من که این آشفته بازار موسیقی ایران گریبان گیر معینم بوده و معین از روزای اوجش فاصله گرفته و افت محسوسی داشته...(sm98)
من عاشق صدای معین بودم و هستم و فقط و فقط به همین خاطر چند کار اخیر معین رو گوش کردم وگرنه کارا به هیچ وجه درحد اندازه های معین نبودن(sm74)
به نظر من همه ی خواننده ها به بن بست خوردن،چه از لحاظ آهنگ،چه از لحاظ شعر
امیدوارم معینی که آخر وسواس بود تن به اجرای هر کاری نده و بازم شاهد خلق یه(همدم) دیگه باشیم ازش...
ممنون میشم .دستون درد نکنه....(sm10)
بله حق با تو دوست گلم ولی من تو کارای معین از به تو مدیونم و تو که تمامه دنیامی و آغوش خوشم نیومد ، قشنگ بودن ها ولی در حد معین نبودند ، ولی به نظرم بقیه تک آهنگ هاش عالی اند ، حرف ندارند (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط catalanism [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ی آهنگ می خوام ازش در حد همدم /
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخ جوووووووووون ، شمال!
از این خواننده خوشتیپ تر و خوش صدا تر و مهربون تر هست؟؟؟
تورو قرآن راستشو بگین!!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرت تر از مریم دلشاد نبود؟!!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]