ایده ـتو بیشتر توضیح میدی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی میخوای این تاپیک و تاپیک ریت رو ادغام کنی؟
نمایش نسخه قابل چاپ
ایده ـتو بیشتر توضیح میدی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی میخوای این تاپیک و تاپیک ریت رو ادغام کنی؟
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه تاپیک جدیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معرفی فیلم های 70 60 سال پیش که خیلی ها ندیدن و بار معنایی فوق العاده ای داره(sm132)
فکر نکنم موفق بشه... خیلیا حوصله ندارن فیلم انقدر قدیمی تماشا کنن... یکیش خود من (sm155)(sm54)
البته خیلیام هستن که هم علاقه دارن هم در به در پی فیلم مورد نظرشون میگردن... (sm148)
امتحان ـش ضرری نداره... وقت و انرژی داری صرف یه تاپیک جدید بکنی؟ میرسی همه رو موازی پیش ببری؟ (sm74)
عکس رو تعطیل می کنم(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حجم تو هم به فاک نمیره(sm2)
حیف ـــــــس (sm74)نقل قول:
نه دادا این چه حرفیه (sm134) از برخی عکسا لذت میبریم (sm51)(sm59)
اجازه هست؟ (sm27)
آری حیف ـــــــس (sm74)نقل قول:
اعضا بیشتر شد ادامه میدم الان چند وقته سرم شلوغه
برو بخواب اجازه ما هم دست شووماس
دانشگاه چی شد؟ (sm74)نقل قول:
(sm134)تا فردا...(sm28)
آزاد قبول شدم(sm100)نقل قول:
سراسری نیومده(sm27)