باو نقل گرفتم دیگه.برو پست قبلیمو ببین
نمایش نسخه قابل چاپ
باو نقل گرفتم دیگه.برو پست قبلیمو ببین
مطمئنی اینا هستننقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه ولی به احتمال زیاد همینان.من فقط اون اسمای رمزی رو مثلا ا.ح یا ن.خ رو رمزگشایی کردم درستی خبرو نمیدونم(sm120)
اها پس در حد یه حدسه(sm50)خب وقتی میگه معروف همینان دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی قبل ماه رمضون؟ (sm74)
آلبوم ردیوهد اومد (sm173)
فرزاد حسنی دو [هزار] باره کدوم تپه رو فتح کرده !؟ (sm77)
همینه !؟ (sm54)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)
من صبح خبرشو گذاشتم صابر.
من الان توی فیس بوک " آرش سبحانی " دیدم . . . حرفای جالبی زده بود آرش . . . (sm176)
صحبت های آرش سبحانی در مورد فرزاد حسنی . . . (sm50)
بازیگر نبوده یکی از مردم بوده برده پشت باهاش هماهنگ کرده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه بدتر ینی مردمو اسکل کردن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشالله تا قبل خرداد میاد ! وقتی محسن اینجوری مطمئن میگه بدون تمومه دیگه
تموم ایران شب شده . . . (sm50)
موزن چه خوشگل شده (sm19)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظرم تا حدودی حرفت درسته ! (sm176)
ولی قبول کن که آرش سبحانی هم دلش پره ! (sm50)
تو فرض کن 10 سال پیش این آدم رو به جرم " ساز زدن " توی تلویزیون این مملکت با صورت شطرنجی نشون دادن ! (sm178)
رسانه های [دولت های] خارج از ایران هم به فکر منافع خودشون هستن ولی حد اقل مثله صدا و سیما خنجر رو از رو نبستن ! (sm25)
بنیامین : این روزها قطعات محمد علیزاده هیت است
خداوند این اعجوبه شگفت انگیز رو از ما نگیره (sm2)
هیچ فرقی نداره جفتشون یه گهننقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر یه شعر از یغما گذاشته بودی چند وقت پیش که مثل ترانه ی (به من چه ایرج جنتی عطایی ) بود یه بار دیگه بزارش اگه دم دستت هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متاسفانه بله . (sm81)
آهنگ " TV " از گروه " پرس راک " ( فرزاد علی پور ) رو شنیدی !؟ (sm50)
دانلود : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آهنگ رو خیلی دوست دارم و بعد از این آهنگ فکر من در مورد تلویزیون 180 درجه تغییر کرد ! (sm118)
فیلم و سر گرمی سریال های طولانی لحظه ای امون نداری . . . (sm50)
بلی آهنگ خوبیه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منو دریا ، منو بارون ، منو آسمون صدا کن ... (sm50)
مصاحبه بنیامین (sm30)
بنیامین بهادری : موزیک های محمد علیزاده هیت هست چون تو آپارتمانی که ما زندگی می کنیم خیلی پلی میشه (sm2)(sm30)
یه بنده خدایی بود می گفت از سرکوچه ما گوجه فرنگی بخرید (sm2)
یه پرنده ی رها یعنی من
شادی بی انتها یعنی من
رمز خوشبختی من یعنی تو
سر رسیدن تِرَن یعنی تو ... (sm50)
(چه تنظیمی زده پایگان - موسیقی یعنی این)
(sm19)دو تا هلونقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موزن خیلی اوشگل شده بزنم به تخته (sm127)(sm19)
(sm118)نیم ساعت دیگه ریلیزا شروع میشه
تاثیر کشیدن شیره
شهرزادو فول اچ دی بدین
پاییز زنده است
(sm50)
قطعا نه ولی دیگه اینجور علنا نمیگن مردم اسکلتون کردیمنقل قول:
اومدن ریدمانشونو درس کنن بدترش کردن
فردا سراغ من بیا ... (sm50)
پر شده دیگه کاسه ی صبرم
منو بیرون بیارین از قبرم
من همون آسمون پر ابرم
دوس دارم ببارم این روزا ... (sm81)
استدیویه محسنه، نرفته باشن برای صحبتای فصل 2 صلوات! (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]